Windows 11 güncellemeden sonra GoodbyeDPI çalışmıyor

XKenshi

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşım güncelleme yaptı Discord açılmadı. Galiba VPN çalışmıyor, ne yapabilirim?

Modem arayüzünde dns desteği varsa ücretsiz nextdns hesabı oluşturup entegre edebilirsin. Ben o şekilde kullanıyorum discord kapandığından beri

Arkadaşım güncelleme yaptı Discord açılmadı. Galiba VPN çalışmıyor, ne yapabilirim?

Sorunun güncellemeden kaynaklandığını sanmıyorum. Muhtemelen güncelleme yapılmamış olsa dahi sorun çıkacaktı. Sorun tesadüfen güncelleme ile eş zamanlı ortaya çıktığı için güncellemeden kaynaklandığı fikrine kapılmanıza neden oldu.

İlk kez dün gece bağlanamama sorunu yaşadım.
super Online kullanmıyorum ama super Online alternatiflerini deneyerek tekrar bağlanabildim.

GoodbyeDPI'yi kurdu iseniz klasör içinde bulunan remove service dosyasına çift tıklayarak kaldırın. Aşağıdaki linkten GoodbyeDPI'yi tekrar indirin. Zipten çıkartın. Kurmayın. Batch yöntemini kullanın.

batch dosyası ile kullanma (tek seferlik, pencere kapatıldığında sona erecek şekilde)​

GoodbyeDPI Türkiye Fork'unu batch dosyasını çalıştırarak kullanmak için (bir komut penceresi açılır ve uygulama çalışmaya başlar, bu pencere kapatıldığında çalışmaya son verilir):
  • goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey.zip dosyasını bilgisayarınıza indirin.
  • ZIP dosyasını herhangi bir dizine çıkarın.
  • Çıkartılan dosyalardan turkey_dnsredir. CMD veya Superonline alternatiflerine sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştır seçeneğini seçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…