Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Windows 11 güncellemeden sonra GoodbyeDPI çalışmıyor
Sorunun güncellemeden kaynaklandığını sanmıyorum. Muhtemelen güncelleme yapılmamış olsa dahi sorun çıkacaktı. Sorun tesadüfen güncelleme ile eş zamanlı ortaya çıktığı için güncellemeden kaynaklandığı fikrine kapılmanıza neden oldu.
İlk kez dün gece bağlanamama sorunu yaşadım. super Online kullanmıyorum ama super Online alternatiflerini deneyerek tekrar bağlanabildim.
GoodbyeDPI'yi kurdu iseniz klasör içinde bulunan remove service dosyasına çift tıklayarak kaldırın. Aşağıdaki linkten GoodbyeDPI'yi tekrar indirin. Zipten çıkartın. Kurmayın. Batch yöntemini kullanın.
batch dosyası ile kullanma (tek seferlik, pencere kapatıldığında sona erecek şekilde)
GoodbyeDPI Türkiye Fork'unu batch dosyasını çalıştırarak kullanmak için (bir komut penceresi açılır ve uygulama çalışmaya başlar, bu pencere kapatıldığında çalışmaya son verilir):