Windows 11 güncellemeden sonra key iptal oldu

Muhammet sumbul

Picopat
Daha fazla  
Bilgisayarı aldığımda orijinal Windows ile geldi. Dün yaptığım bir güncellemeden sonra Windows etkinleştirilemedi yazısı aldım. Sorun gidericiyi çalıştırdım, bir sonuç alamadım. Microsoft'a ulaştım, yine bir sonuç alamadım. Anakart kutumun içinde orijinal Windows key vardı, kodu kazıdım kod çıkmadı. Büyük ihtimal o kod bilgisayar bana ulaşmadan önce bu bilgisayara yüklendi. Format atmıştım Windows otomatik olarak kurulmuştu, ama güncellemeden sonra neden böyle bir şey oldu anlamlandıramadım. Boşuna para vermekte istemiyorum zaten keyim vardı. Ama şimdi yok. Showkeyplus'dan da bakıyorum yine yok.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-07 163356.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-07 163356.png
    5 KB · Görüntüleme: 48
  • Ekran görüntüsü 2024-12-07 163411.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-07 163411.png
    36,5 KB · Görüntüleme: 40
Bilgisayarı aldığımda orijinal Windows ile geldi. Dün yaptığım bir güncellemeden sonra Windows etkinleştirilemedi yazısı aldım. Sorun gidericiyi çalıştırdım, bir sonuç alamadım. Microsoft'a ulaştım, yine bir sonuç alamadım. Anakart kutumun içinde orijinal Windows key vardı, kodu kazıdım kod çıkmadı. Büyük ihtimal o kod bilgisayar bana ulaşmadan önce bu bilgisayara yüklendi. Format atmıştım Windows otomatik olarak kurulmuştu, ama güncellemeden sonra neden böyle bir şey oldu anlamlandıramadım. Boşuna para vermekte istemiyorum zaten keyim vardı. Ama şimdi yok. Showkeyplus'dan da bakıyorum yine yok.

Key girmesende oto etkinleştirirdi.
Sürüme gore bunlardan biri olurdu.
Windows 10 Home: TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99

Windows 10 Home Single Language: 7HNRX-D7KGG-3K4RQ-4WPJ4-YTDFH

Windows 10 Pro: VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T

Windows 10 Pro N: MH37W-N47XK-V7XM9-C7227-GCQG9

Windows 10 Enterprise: NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43

Windows 10 Education: NW6C2-QMPVW-D7KKK-3GKT6-VCFB2

Home ise kontrol edince sonu "H8Q99" olurdu.
Senin PC etkinleştirilmemiş.
Etkinleştirilseydi:

Dosya Ekleri

• 3.png
    3.png
    18,9 KB · Görüntüleme: 32
@Muhammet sumbul
Sitelerden alısverişim hiç olmadı, yanlış yonlendirmiş olurum.
İnternette free olarak bulunuyor, arastırın. Ozellikle Çin forumlarında.
Farklı forunlarda isteyene destek olarak veriyoruz.

Teşekkürler. Bilgisayarıma OEM key yani dijital key yüklenmiş. Tek bir güncelleme yapınca da deaktif olmuş. Yeni bir key aldım ve aktif ettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı