Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.448 Çözümler 8 8 Mayıs 2023 #1 RAM 12 SSD veya HDD modeli 120 ssd Ekran kartı gt9800 Anakart 760gm-p23 İşlemci fx8300 Windows 11 kullanıcısıyım Update'ler yapılmalımı şu anda bir problem yaşamıyorum. Güncellersem problem olur mu? Hizmetlerden devre dışı Update açıp güncelleyip geri kapatacağım sorun teşkil eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2023
Windows 11 kullanıcısıyım Update'ler yapılmalımı şu anda bir problem yaşamıyorum. Güncellersem problem olur mu? Hizmetlerden devre dışı Update açıp güncelleyip geri kapatacağım sorun teşkil eder mi?
Nyks Athena Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 399 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Kimyager 8 Mayıs 2023 #2 Sorun olacağını düşünmüyorum tek endişem donma, kasma yapabilir max o kadar.
Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.448 Çözümler 8 8 Mayıs 2023 #3 Nyks Athena dedi: Sorun olacağını düşünmüyorum tek endişem donma, kasma yapabilir Max o kadar. Genişletmek için tıkla... İşte ondan endişe ediyorum şu anda yapıyorum güncellemeyi bakıp göreceğim olmadı format atacağım.
Nyks Athena dedi: Sorun olacağını düşünmüyorum tek endişem donma, kasma yapabilir Max o kadar. Genişletmek için tıkla... İşte ondan endişe ediyorum şu anda yapıyorum güncellemeyi bakıp göreceğim olmadı format atacağım.
Nyks Athena Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 399 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Kimyager 8 Mayıs 2023 #4 Cihangir ceyhan dedi: İşte ondan endişe ediyorum şu anda yapıyorum güncellemeyi bakıp göreceğim olmadı format atacağım. Genişletmek için tıkla... Eğer verilerinizi diske yedeklediyseniz deneyin. Sonucu söylerseniz sevinirim. Merak ettim bende.
Cihangir ceyhan dedi: İşte ondan endişe ediyorum şu anda yapıyorum güncellemeyi bakıp göreceğim olmadı format atacağım. Genişletmek için tıkla... Eğer verilerinizi diske yedeklediyseniz deneyin. Sonucu söylerseniz sevinirim. Merak ettim bende.
Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.448 Çözümler 8 8 Mayıs 2023 #5 Nyks Athena dedi: Eğer verilerinizi diske yedeklediyseniz deneyin. Sonucu söylerseniz sevinirim. Merak ettim bende. Genişletmek için tıkla... Güncelleme bitti sonuç mükemmel hocam herhangi bir takılma olmuyor oyunlarda FPS düşüşü olmamıştır umarım yarın deneyeceğim onu
Nyks Athena dedi: Eğer verilerinizi diske yedeklediyseniz deneyin. Sonucu söylerseniz sevinirim. Merak ettim bende. Genişletmek için tıkla... Güncelleme bitti sonuç mükemmel hocam herhangi bir takılma olmuyor oyunlarda FPS düşüşü olmamıştır umarım yarın deneyeceğim onu
Nyks Athena Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 399 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Kimyager 9 Mayıs 2023 #6 Cihangir ceyhan dedi: Güncelleme bitti sonuç mükemmel hocam herhangi bir takılma olmuyor oyunlarda FPS düşüşü olmamıştır umarım yarın deneyeceğim onu Genişletmek için tıkla... Çok sevindim sorunun çözülmesine beni dinleyip güncelleme yaptığınız için teşekkür ederim.
Cihangir ceyhan dedi: Güncelleme bitti sonuç mükemmel hocam herhangi bir takılma olmuyor oyunlarda FPS düşüşü olmamıştır umarım yarın deneyeceğim onu Genişletmek için tıkla... Çok sevindim sorunun çözülmesine beni dinleyip güncelleme yaptığınız için teşekkür ederim.
Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.448 Çözümler 8 9 Mayıs 2023 #7 Nyks Athena dedi: Çok sevindim sorunun çözülmesine beni dinleyip güncelleme yaptığınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Maalesef oyunlarda FPS düşüşü oldu fakat Windows da bir problem yoktu.
Nyks Athena dedi: Çok sevindim sorunun çözülmesine beni dinleyip güncelleme yaptığınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Maalesef oyunlarda FPS düşüşü oldu fakat Windows da bir problem yoktu.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #8 Cihangir ceyhan dedi: Maalesef oyunlarda FPS düşüşü oldu fakat Windows da bir problem yoktu. Genişletmek için tıkla... Kaç FPS'lik düşüşler yaşadın
Cihangir ceyhan dedi: Maalesef oyunlarda FPS düşüşü oldu fakat Windows da bir problem yoktu. Genişletmek için tıkla... Kaç FPS'lik düşüşler yaşadın
Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.448 Çözümler 8 10 Mayıs 2023 #9 neXusTS dedi: Kaç FPS'lik düşüşler yaşadın. Genişletmek için tıkla... Ortalama 60 FPS aldığım oyunda 48 55'lere düştü.
neXusTS dedi: Kaç FPS'lik düşüşler yaşadın. Genişletmek için tıkla... Ortalama 60 FPS aldığım oyunda 48 55'lere düştü.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #10 Cihangir ceyhan dedi: Ortalama 60 FPS aldığım oyunda 48 55'lere düştü. Genişletmek için tıkla... Üzdü.
Cihangir ceyhan dedi: Ortalama 60 FPS aldığım oyunda 48 55'lere düştü. Genişletmek için tıkla... Üzdü.