Windows 11 Güncellemeleri Daha Küçük ve Sorunsuz Şekilde Sunulacak

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
windows-11-microsoft-hesabi-kaldirma-rehberi-ana-gorsel.jpg

Yaklaşan Windows 11 ile birlikte kullanıcılara gelen güncellemelerin boyutu düşecek ve daha kesintisiz bir süreç göreceğiz. Microsoft, Haziran ayında Windows 11’i duyurduğu sıralarda Windows 10 toplu güncellemelerinden %40 daha küçük güncellemeler sunacağının sözünü vermişti. Şimdi ise şirket yetkilileri, arka planda gerçekleşecek “kesintisiz güncellemeleri” nasıl sunacağını detaylandırdı. Windows 11’in Windows 10 ile aynı hizmet modelini izlemesi […]

Devamı: Windows 11 Güncellemeleri Daha Küçük ve Sorunsuz Şekilde Sunulacak
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Yaklaşan Windows 11 ile birlikte kullanıcılara gelen güncellemelerin boyutu düşecek ve daha kesintisiz bir süreç göreceğiz. Microsoft, Haziran ayında Windows 11'i duyurduğu sıralarda Windows 10 toplu güncellemelerinden %40 daha küçük güncellemeler sunacağının sözünü vermişti. Şimdi ise şirket yetkilileri, arka planda gerçekleşecek “kesintisiz güncellemeleri” nasıl sunacağını detaylandırdı. Windows 11'in Windows 10 ile aynı hizmet modelini izlemesi […]

Kaynak Technopat

İyi olmuş.

Yaklaşan Windows 11 ile birlikte kullanıcılara gelen güncellemelerin boyutu düşecek ve daha kesintisiz bir süreç göreceğiz. Microsoft, Haziran ayında Windows 11'i duyurduğu sıralarda Windows 10 toplu güncellemelerinden %40 daha küçük güncellemeler sunacağının sözünü vermişti. Şimdi ise şirket yetkilileri, arka planda gerçekleşecek “kesintisiz güncellemeleri” nasıl sunacağını detaylandırdı. Windows 11'in Windows 10 ile aynı hizmet modelini izlemesi […]

Kaynak Technopat

Abi ben sistemime Windows 11 kursam zorlanır mı? Şu anda 21H2 19044 derlemesini kullanıyorum sorun yok.

RAM: 2 GB 800 MHz RAM disk: 500 GB 5400 RPM HDD işlemci: Intel Pentium Dual-Core CPU T4500 2.30 GHz ekran kartı: Mobile Intel(r) 4 series Express chipset family.

Not: Windows'u hafifletmek için gerekli ayarları yaptım.

Abi ben sistemime Windows 11 kursam zorlanır mı? Şu anda 21H2 19044 derlemesini kullanıyorum sorun yok.

RAM: 2 GB 800 MHz RAM disk: 500 GB 5400 RPM HDD işlemci: Intel Pentium Dual-Core CPU T4500 2.30 GHz Ekran kartı: Mobile Intel(r) 4 series Express chipset family.

Not: Windows'u hafifletmek için gerekli ayarları yaptım.

Windows 11 bende 8 GB RAM var 3.5 GB RAM kullanıyor. Windows 10 ise 2 GB'dan az kullanıyor
Yani Windows 11 geçersen büyük ihtimal kasmalar oluşabilir. Not: Windows 11 yüksek RAM sorunu sadece bende olabilir.

Windows 11 bende 8 GB RAM var 3.5 GB RAM kullanıyor. Windows 10 ise 2 GB'dan az kullanıyor.
Yani Windows 11 geçersen büyük ihtimal kasmalar oluşabilir. Not: Windows 11 yüksek RAM sorunu sadece bende olabilir.

Gerekli ayarları yapacağım mesela animasyonları kapatacağım. Windows serach vs SysMain kapatacağım. Haziran ayında Windows 11 kurmuştum gerekli ayarları yaptıktan sonra 1.2 GB RAM kullandı.

Gerekli ayarları yapacağım mesela animasyonları kapatacağım. Windows serach vs SysMain kapatacağım. Haziran ayında Windows 11 kurmuştum gerekli ayarları yaptıktan sonra 1.2 GB RAM kullandı.

Hocam ramınız en az 4 GB olsun bence. 2 GB RAM PC kullanmıştım çok kısıtlıyor arkada program açık olmasın diye uğraşıyordum.
Ben Windows 11'e geçince RAM kullanımı bayağı azaldı ama :/
Windows 11' de çoğu kişide azalıyor bende arttı :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı