DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.030 Makaleler 2 Çözümler 15 1 Ekim 2022 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli SSD Ekran kartı GTX 1650 İşlemci 10100F %84'te takılı kalıyor, 1 haftadır indiremiyor. Durdurup baştan başlatıyorum ama yine aynı. Çözümü nedir?
%84'te takılı kalıyor, 1 haftadır indiremiyor. Durdurup baştan başlatıyorum ama yine aynı. Çözümü nedir?
Çözüm DoktorBey19 1 Ekim 2022 Lychnica0 dedi: Yok indirmeyin eski sürümmüş bu yeni sürümü bulamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Ben buldum indiriyorum umarım doğrudur Microsoft Update Catalog www.catalog.update.microsoft.com alttakini indiriyorum doğru mu ?
Lychnica0 dedi: Yok indirmeyin eski sürümmüş bu yeni sürümü bulamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Ben buldum indiriyorum umarım doğrudur Microsoft Update Catalog www.catalog.update.microsoft.com alttakini indiriyorum doğru mu ?
KS KS DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.030 Makaleler 2 Çözümler 15 1 Ekim 2022 #11 Lychnica0 dedi: Doğru galiba hocam sonucu yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... İndirdim, kurdum, oldu. Fakat başka güncelleştirme geldi, şimdi indir tıklıyorum tepki yok. Edit: Düzelti, indiriyor kalanları da bakalım.. Artı 0 Eksi
Lychnica0 dedi: Doğru galiba hocam sonucu yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... İndirdim, kurdum, oldu. Fakat başka güncelleştirme geldi, şimdi indir tıklıyorum tepki yok. Edit: Düzelti, indiriyor kalanları da bakalım..
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 2 Ekim 2022 #12 DoktorBey19 dedi: İndirdim, kurdum, oldu. Fakat başka güncelleştirme geldi, şimdi indir tıklıyorum tepki yok. Edit: Düzelti, indiriyor kalanları da bakalım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam iyi günler. Artı 0 Eksi
DoktorBey19 dedi: İndirdim, kurdum, oldu. Fakat başka güncelleştirme geldi, şimdi indir tıklıyorum tepki yok. Edit: Düzelti, indiriyor kalanları da bakalım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam iyi günler.