Ryrımm Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar resimde de görüldüğü gibi burada hep kalıyor. Ne yapmam lazım? Yani ilerlemiyor gibi ya da yavaş ilerliyor. Ben anlayamadım bu güncellemeleri illa yapmak zorunda mıyım?
Arkadaşlar resimde de görüldüğü gibi burada hep kalıyor. Ne yapmam lazım? Yani ilerlemiyor gibi ya da yavaş ilerliyor. Ben anlayamadım bu güncellemeleri illa yapmak zorunda mıyım?
Zarkelesh Femtopat Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #2 Microsoft Update Catalog Buradan dene abim kesin cozum.
Ryrımm Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #3 Zarkelesh dedi: Microsoft Update Catalog Buradan dene abim kesin cozum. Genişletmek için tıkla... Buradan yaptıktan sonra Update kısmında gözükmez değil mi?
Zarkelesh dedi: Microsoft Update Catalog Buradan dene abim kesin cozum. Genişletmek için tıkla... Buradan yaptıktan sonra Update kısmında gözükmez değil mi?