Imparator878 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2021 #1 Yanlışlıkla beta kanalı seçtim ve güncellemeleri denetledi. Bende durduracaktım ancak güncelleme var diye durmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2021
Yanlışlıkla beta kanalı seçtim ve güncellemeleri denetledi. Bende durduracaktım ancak güncelleme var diye durmuyor.
uguratakan Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer visor01 @ istikram. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştirici 9 Eylül 2021 #2 İnterneti kes.
Imparator878 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2021 #3 uguratakan dedi: İnterneti kes. Genişletmek için tıkla... İşe Yaramadı. Kaldığı yerden devam ediyor. Evet.Çözümü buldum.İnterneti kesip 7 gün ileriye alıp tekrar durdurmayı başardım.Sürüm önizleme kanalına girdim tekrar açtım düzeldi.
uguratakan dedi: İnterneti kes. Genişletmek için tıkla... İşe Yaramadı. Kaldığı yerden devam ediyor. Evet.Çözümü buldum.İnterneti kesip 7 gün ileriye alıp tekrar durdurmayı başardım.Sürüm önizleme kanalına girdim tekrar açtım düzeldi.
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 9 Eylül 2021 #4 Görev yöneticisi > Görevi sonlandır
Imparator878 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2021 #5 HataVerenGuncelleme dedi: Görev yöneticisi > Görevi sonlandır Genişletmek için tıkla... Hangi görevi?
HataVerenGuncelleme dedi: Görev yöneticisi > Görevi sonlandır Genişletmek için tıkla... Hangi görevi?
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 9 Eylül 2021 #6 Imparator878 dedi: Hangi görevi? Genişletmek için tıkla... Update. Ağ sıralamasından da görebilirsin. Hangisi en çok harcıyorsa sonlandır.
Imparator878 dedi: Hangi görevi? Genişletmek için tıkla... Update. Ağ sıralamasından da görebilirsin. Hangisi en çok harcıyorsa sonlandır.
Imparator878 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2021 #7 HataVerenGuncelleme dedi: Update. Ağ sıralamasından da görebilirsin. Hangisi en çok harcıyorsa sonlandır. Genişletmek için tıkla... Evet.Tarihi 7 gün ileri alıp tekrar güncelleştirmelerimi durdurmam çok iyi oldu.Uptade gitmiş.
HataVerenGuncelleme dedi: Update. Ağ sıralamasından da görebilirsin. Hangisi en çok harcıyorsa sonlandır. Genişletmek için tıkla... Evet.Tarihi 7 gün ileri alıp tekrar güncelleştirmelerimi durdurmam çok iyi oldu.Uptade gitmiş.