Çözüldü Windows 11 güncellemesi nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nis4nc

Picopat
Daha fazla  
Biliyorsunuz son güncelleme faciasını. Laptopum kullanılamaz hale gelecek neredeyse, hiçbir şey açılmıyor. 2025-X64 tabanlı sistemler için Windows 11 version 24H2 08 toplu güncelleştirmesi (KB5063878) bu güncellemeyi kaldıramıyorum, kaldır kısmında çıkmıyor. Ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu yöntemi denediniz mi?
Ayrıca hiçbir şey açılmıyordan kastınız nedir?

KB5063878 bu güncellemeden sonra birçok insan sorunlar yaşadığını söylemişti, ben de dosyaları açamıyorum, uygulamalar açılmıyor bazen ve sistem arada donuyor. Bunu kaldırmak istedim ama pek başarılı olamamıştım. Bugün ondan sonra 4 güncelleme daha aldığımı fark ettim. Onları sildikten sonra bu güncelleme çıktı onu da sildim. Umarım sorun güncelleme kaynaklıdır.
Bu yöntemi denediniz mi?
Ayrıca hiçbir şey açılmıyordan kastınız nedir?

KB5063878 bu güncellemeden sonra birçok insan sorunlar yaşadığını söylemişti, ben de dosyaları açamıyorum, uygulamalar açılmıyor bazen ve sistem arada donuyor. Bunu kaldırmak istedim ama pek başarılı olamamıştım. Bugün ondan sonra 4 güncelleme daha aldığımı fark ettim. Onları sildikten sonra bu güncelleme çıktı onu da sildim. Umarım sorun güncelleme kaynaklıdır.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı