VistaGezgini Femtopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #1 Ayarlara girin, güncelleştirme ve güvenliğe tıklayın, orada Windows Insider program var, ona tıklayıp başlata tıklıyınca geliyor güncelleme. Uyarı TPM açınız Son düzenleme: 1 Temmuz 2021
Ayarlara girin, güncelleştirme ve güvenliğe tıklayın, orada Windows Insider program var, ona tıklayıp başlata tıklıyınca geliyor güncelleme. Uyarı TPM açınız
Huseyinizm Picopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #2 VistaGezgini dedi: Ayarlara girin, güncelleştirme ve güvenliğe tıklayın, orada Windows Insider program var, ona tıklayıp başlata tıklıyınca geliyor güncelleme. Genişletmek için tıkla... Ek Bilgi: Eğer ki güncelleme gelmiyorsa TPM açınız.
VistaGezgini dedi: Ayarlara girin, güncelleştirme ve güvenliğe tıklayın, orada Windows Insider program var, ona tıklayıp başlata tıklıyınca geliyor güncelleme. Genişletmek için tıkla... Ek Bilgi: Eğer ki güncelleme gelmiyorsa TPM açınız.
M.Y. Demir Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #3 TPM açmaları gerekiyor hocam, unutmuşsunuz. Ayrıca daha detaylı beklerdim.
VistaGezgini Femtopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #4 Arkadaşlar burada bu soru değil. Üzgünüm technopattan izledim ama tam izlemedim ben güzeltirim