Windows 11'de gelen güncelleme sonrası mis gibi çalışan bilgisayarım 2 kere sıfırlamama rağmen kasıyor, disk temizleme yaptım sıfırladım ama hala aynı kasıyor günlerdir uğraşıyorum ama çözüm bulamadım yardımcı olabilecekler var mı?
Windows 11'de gelen güncelleme sonrası mis gibi çalışan bilgisayarım 2 kere sıfırlamama rağmen kasıyor, disk temizleme yaptım sıfırladım ama hala aynı kasıyor günlerdir uğraşıyorum ama çözüm bulamadım yardımcı olabilecekler var mı?
Hocam Windows 11'deki performans sorunlarının hepsi Defender yüzünden kaynaklanıyor. Ben kaldırdım kurtuldum. İlk önce Denetim Masası'ndan UAC kapatın kullanıcı ayarlarından, sonra da Defender uygulamasına girip gerçek zamanlı korumayı ve altındaki aktif olan seçenekleri kapatın. Sonra da aşağıdaki linkten inidirin.
A tool which is uses to remove Windows Defender in Windows 8.x, Windows 10 (every version) and Windows 11. - ionuttbara/windows-defender-remover
github.com
Bu linkten Defender remover EXE isimli uygulamayı indirin, yönetici olarak başlatın ve açılan ekranda büyük harf y yazın. Defender ile ilgili tüm dosyaları kaldırıyor. Sonra da başka bir antivirüs kurun Avast gibi. Sizde göreceksiniz Defender kaldırdıktan sonra bilgisayar çok rahatlıyor.