İlk defa duydum valla. Sonuçta güncelleme gelince, gelmiş olacak Devam et dediğim takdirde, diğer insanlar gibi yükseltmem gerekir aslında. Ama dediğinizi deneyeceğim. Açık bırakacağım.
XP 20 yaşında ki mesajlara bakacak olursak senin 20 yaşında olma ihtimalin yok. Senin kac kez anlattığın da -kime anlattığın da meçhul- bilmeyen ve seni duymayan birinin öğrenmesini saglamaz. Sokağa çık bir sor bakalım ben bunlari anlattim haberiniz var mi diye. Bilmeyen biri doğaldır ki sorup öğrensin bilen de cevap versin. Ayrıca senden önce cevap veren de olmuş zaten, madem çok rahatsızsin defalarca anlatmaktan! cevap vermeyip konuya bakmasaydin bile.
XP 20 yaşında ki mesajlara bakacak olursak senin 20 yaşında olma ihtimalin yok. Senin kac kez anlattığın da -kime anlattığın da meçhul- bilmeyen ve seni duymayan birinin öğrenmesini saglamaz. Sokağa çık bir sor bakalım ben bunlari anlattim haberiniz var mi diye. Bilmeyen biri doğaldır ki sorup öğrensin bilen de cevap versin. Ayrıca senden önce cevap veren de olmuş zaten, madem çok rahatsızsin defalarca anlatmaktan! Cevap vermeyip konuya bakmasaydin bile.