Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.627 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #1 2-3 kere denedim %25'ten sonra böyle oluyor. Son düzenleme: 9 Aralık 2022
K kral nemesiz Femtopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 703 Çözümler 5 8 Mart 2023 #2 İlk önce interneti kapat. Sonra şu klasörü içinde her şeyi sil; C:\Windows\SoftwareDistribution Daha sonra Windows'un kurulu olduğu diski temizle; Bilgisayar yeniden başlat, interneti aç ve tekrar güncelleme yap. Böylelikle yükleniyor. Artı 0 Eksi
İlk önce interneti kapat. Sonra şu klasörü içinde her şeyi sil; C:\Windows\SoftwareDistribution Daha sonra Windows'un kurulu olduğu diski temizle; Bilgisayar yeniden başlat, interneti aç ve tekrar güncelleme yap. Böylelikle yükleniyor.
KS KS Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.627 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #3 kral nemesiz dedi: İlk önce interneti kapat. Sonra şu klasörü içinde her şeyi sil; C:\Windows\SoftwareDistribution Daha sonra Windows'un kurulu olduğu diski temizle; Eki Görüntüle 1694828 Bilgisayar yeniden başlat, interneti aç ve tekrar güncelleme yap. Böylelikle yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. kral nemesiz dedi: İlk önce interneti kapat. Sonra şu klasörü içinde her şeyi sil; C:\Windows\SoftwareDistribution Daha sonra Windows'un kurulu olduğu diski temizle; Eki Görüntüle 1694828 Bilgisayar yeniden başlat, interneti aç ve tekrar güncelleme yap. Böylelikle yükleniyor. Genişletmek için tıkla... 2 tanesi silinmedi. Artı 0 Eksi
kral nemesiz dedi: İlk önce interneti kapat. Sonra şu klasörü içinde her şeyi sil; C:\Windows\SoftwareDistribution Daha sonra Windows'un kurulu olduğu diski temizle; Eki Görüntüle 1694828 Bilgisayar yeniden başlat, interneti aç ve tekrar güncelleme yap. Böylelikle yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. kral nemesiz dedi: İlk önce interneti kapat. Sonra şu klasörü içinde her şeyi sil; C:\Windows\SoftwareDistribution Daha sonra Windows'un kurulu olduğu diski temizle; Eki Görüntüle 1694828 Bilgisayar yeniden başlat, interneti aç ve tekrar güncelleme yap. Böylelikle yükleniyor. Genişletmek için tıkla... 2 tanesi silinmedi.
K kral nemesiz Femtopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 703 Çözümler 5 9 Mart 2023 #4 Paul Walker dedi: Deniyorum. 2 tanesi silinmedi. Genişletmek için tıkla... Düzel di mi peki? Güncelleniyor mu? Artı 0 Eksi
Paul Walker dedi: Deniyorum. 2 tanesi silinmedi. Genişletmek için tıkla... Düzel di mi peki? Güncelleniyor mu?
KS KS Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.627 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #5 kral nemesiz dedi: Düzel değil mi peki? Güncelleniyor mu? Genişletmek için tıkla... Düzelmedi Windows 10'a geçtim. Artı 0 Eksi
kral nemesiz dedi: Düzel değil mi peki? Güncelleniyor mu? Genişletmek için tıkla... Düzelmedi Windows 10'a geçtim.
K kral nemesiz Femtopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 703 Çözümler 5 9 Mart 2023 #6 Paul Walker dedi: Düzelmedi Windows 10'a geçtim. Genişletmek için tıkla... İyi ettin. Artı 0 Eksi