Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.053 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 17 Şubat 2024 #1 Güncellensin diye yeniden başlatıp kalktım masanın başından. Geldiğimde ise. Böyle bir ekran vardı. Güncellememiş bilgisayarı. Tekrardan yeniden başlatmalı mıyım?
Güncellensin diye yeniden başlatıp kalktım masanın başından. Geldiğimde ise. Böyle bir ekran vardı. Güncellememiş bilgisayarı. Tekrardan yeniden başlatmalı mıyım?
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.811 Makaleler 4 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #2 Kendisi durumu halletsin. Sonra tekrar denersiniz. Eğer olmazsa yeni bir güncellemeye kadar bekletin.
Kendisi durumu halletsin. Sonra tekrar denersiniz. Eğer olmazsa yeni bir güncellemeye kadar bekletin.
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.053 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 17 Şubat 2024 #3 tereyagburak dedi: Kendisi durumu halletsin. Sonra tekrar denersiniz. Eğer olmazsa yeni bir güncellemeye kadar bekletin. Genişletmek için tıkla... Açık bırakmıştım bu durumdan sonra bir süre. O sırada otomatik olarak güncellenmiş. Son dakika güncellemesi: 2 güncelleme varmış biri otomatik yüklenmiş diğeri yine yüklenmiyor aynı hata ile. Son düzenleme: 17 Şubat 2024
tereyagburak dedi: Kendisi durumu halletsin. Sonra tekrar denersiniz. Eğer olmazsa yeni bir güncellemeye kadar bekletin. Genişletmek için tıkla... Açık bırakmıştım bu durumdan sonra bir süre. O sırada otomatik olarak güncellenmiş. Son dakika güncellemesi: 2 güncelleme varmış biri otomatik yüklenmiş diğeri yine yüklenmiyor aynı hata ile.