Çözüldü Windows 11 güncelleştirme bitmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alperenht

Hectopat
Daha fazla  
22H2 güncelleştirmelerini yapıyordum yeni format attığım için. Yeniden başlat dediğim sıra bir geçmek bilmedi şurası. Bug falan olmuş olabilir mi? SSD'ye kurulu Windows.

Dosya Ekleri

• 20230124_181636.jpg
    143,8 KB · Görüntüleme: 232
Çözüm
Biter hocam bekleyin geçenlerde Monster Tulpar'da aynı şey başıma geldi.

Ben de yeni format attım. Bende 1 dakika bile sürmedi oralar. Donanımsal sorun olabilir mi?

Çözümü buldum. Res düğmesinden restart attım. Sonra güncelleme yüklenmeye başladı % kaç olduğu falan da yazıyordu. Herhalde bug oldu attığım resimde % falan yok takılmış belli ki. Konu kapanabilir.
Ben de yeni format attım. Bende 1 dakika bile sürmedi oralar. Donanımsal sorun olabilir mi?

İlk defa böyle bir şey oluyor. Sağlam SSD'ye kurdum windowdu öbürü gitti diye. Acaba yeniden başlatsam bir şey olur mu?

Biter hocam bekleyin geçenlerde Monster Tulpar'da aynı şey başıma geldi.

Çözümü buldum. Res düğmesinden restart attım. Sonra güncelleme yüklenmeye başladı % kaç olduğu falan da yazıyordu. Herhalde bug oldu attığım resimde % falan yok takılmış belli ki. Konu kapanabilir.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…