yunemoz Femtopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 Merhabalar; Windows 11 Insider kurdum. Ekran gidip gelme sorununa ek olarak "güncelleştirmeleri denetle" çalışmıyor. Bu ekranda kalıyor. Bu hatanın çözümü var mı?
Merhabalar; Windows 11 Insider kurdum. Ekran gidip gelme sorununa ek olarak "güncelleştirmeleri denetle" çalışmıyor. Bu ekranda kalıyor. Bu hatanın çözümü var mı?
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 29 Haziran 2021 #2 Yanlış anlamadıysam siz özellik yok diyorsunuz öyle ise, Windows Update var orada displayin hemen üstünde. Artı 0 Eksi
Yanlış anlamadıysam siz özellik yok diyorsunuz öyle ise, Windows Update var orada displayin hemen üstünde.
KS KS yunemoz Femtopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #3 403976 dedi: Yanlış anlamadıysam siz özellik yok diyorsunuz öyle ise, Windows Update var orada displayin hemen üstünde. Genişletmek için tıkla... özellik var ama üzerine tıklayınca tepki yok. Artı 0 Eksi
403976 dedi: Yanlış anlamadıysam siz özellik yok diyorsunuz öyle ise, Windows Update var orada displayin hemen üstünde. Genişletmek için tıkla... özellik var ama üzerine tıklayınca tepki yok.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 29 Haziran 2021 #4 yunemoz dedi: Özellik var ama üzerine tıklayınca tepki yok. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan sorun gidermeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
yunemoz dedi: Özellik var ama üzerine tıklayınca tepki yok. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan sorun gidermeyi denediniz mi?
KS KS yunemoz Femtopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #5 403976 dedi: Denetim Masası'ndan sorun gidermeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... yok.denemedim.nasıl yapıcam. yardımcı olabilir misin? Artı 0 Eksi
403976 dedi: Denetim Masası'ndan sorun gidermeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... yok.denemedim.nasıl yapıcam. yardımcı olabilir misin?
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 29 Haziran 2021 #6 yunemoz dedi: Yok. Denemedim. Nasıl yapacağım. Yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası > sorun giderme > sistem ve bakım orada sorununuzu bulun ve seçin. Artı 0 Eksi
yunemoz dedi: Yok. Denemedim. Nasıl yapacağım. Yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası > sorun giderme > sistem ve bakım orada sorununuzu bulun ve seçin.
KS KS yunemoz Femtopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #7 403976 dedi: Denetim Masası > sorun giderme > sistem ve bakım orada sorununuzu bulun ve seçin. Genişletmek için tıkla... malesef olmadı. bazı düzeltmeler yapıldı diyor ing. ama sorun hala devam ediyor. Artı 0 Eksi
403976 dedi: Denetim Masası > sorun giderme > sistem ve bakım orada sorununuzu bulun ve seçin. Genişletmek için tıkla... malesef olmadı. bazı düzeltmeler yapıldı diyor ing. ama sorun hala devam ediyor.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 29 Haziran 2021 #8 yunemoz dedi: Maalesef olmadı. Bazı düzeltmeler yapıldı diyor ing. Ama sorun hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Arama kısmından Windows Update ayarları yazınca bir şey çıkıyor mu çıkınca basar mısınız basınca hata veriyor mu? Artı 0 Eksi
yunemoz dedi: Maalesef olmadı. Bazı düzeltmeler yapıldı diyor ing. Ama sorun hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Arama kısmından Windows Update ayarları yazınca bir şey çıkıyor mu çıkınca basar mısınız basınca hata veriyor mu?
KS KS yunemoz Femtopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #9 403976 dedi: Arama kısmından Windows Update ayarları yazınca bir şey çıkıyor mu çıkınca basar mısınız basınca hata veriyor mu? Genişletmek için tıkla... ilk paylaştığım ekran geliyor sadece. Artı 0 Eksi
403976 dedi: Arama kısmından Windows Update ayarları yazınca bir şey çıkıyor mu çıkınca basar mısınız basınca hata veriyor mu? Genişletmek için tıkla... ilk paylaştığım ekran geliyor sadece.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 29 Haziran 2021 #10 yunemoz dedi: İlk paylaştığım ekran geliyor sadece. Genişletmek için tıkla... Bence Insider ile geçtiysen geri dön Windows 10'a 2 hafta sonra tekrar dene güncelleme gelecek galiba. O zaman düzelir büyük ihtimal. Artı 0 Eksi
yunemoz dedi: İlk paylaştığım ekran geliyor sadece. Genişletmek için tıkla... Bence Insider ile geçtiysen geri dön Windows 10'a 2 hafta sonra tekrar dene güncelleme gelecek galiba. O zaman düzelir büyük ihtimal.