KenIQ Decapat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #1 Sorunum başlıkta yazdığı gibi. Her seferinde bilgisayarı kapatırken veya yeniden başlatırken ekranda takılıyor ve bilgisayar kapanmıyor. Fişini çekmek zorunda kalıyorum. Buradaki dosyaları silersem sorunum çözülür mü? Silinemeyen tek dosya bu.
Sorunum başlıkta yazdığı gibi. Her seferinde bilgisayarı kapatırken veya yeniden başlatırken ekranda takılıyor ve bilgisayar kapanmıyor. Fişini çekmek zorunda kalıyorum. Buradaki dosyaları silersem sorunum çözülür mü? Silinemeyen tek dosya bu.
itwasgooday Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.339 Çözümler 23 24 Aralık 2022 #2 Beklemeyi denedin mi hiç? Bilgisayarın cortlamaması adına.
KenIQ Decapat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #3 itwasgooday dedi: Beklemeyi denedin mi hiç? Bilgisayarın cortlamaması adına. Genişletmek için tıkla... Dün bilgisayarı kapat yapıp uyudum sabah PC kapanmıştı.
itwasgooday dedi: Beklemeyi denedin mi hiç? Bilgisayarın cortlamaması adına. Genişletmek için tıkla... Dün bilgisayarı kapat yapıp uyudum sabah PC kapanmıştı.