Çözüldü Windows 11 "güncelleştirmeler devam ediyor" ekranında kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sirri0101

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütün sürücüleri vs kurdum her şey süper gidiyordu. Yapılacak güncelleştirme de kalmadı. Sonra tamam bu iş kapatayım bilgisayarı dedim yaklaşık 20 dakikadır bu şekilde bekliyorum. Bu normal bir durum mu bekleyeyim mi ne yapayım.

Dosya Ekleri

• 94B6ACAB-2AD4-4FB2-BC4F-5FEA2B29C067.jpeg
    94B6ACAB-2AD4-4FB2-BC4F-5FEA2B29C067.jpeg
    136,5 KB · Görüntüleme: 626
Bekleyin, güncelleştirmeleri tam olarak tamamlıyor. Windows'u bu şekildeyken kapatırsanız hasar görebilir veya yaptığınız güncelleştirmeler tam olarak kurulamayabilir. Birkaç güncellemeyi üst üste yapınca bilgisayarı kapatacağınız - yeniden başlatacağınız zaman böyle şeyler olabiliyor, normaldir yani. Fazla uzun sürmez.

Bekleyin, güncelleştirmeleri tam olarak tamamlıyor. Windows'u bu şekildeyken kapatırsanız hasar görebilir veya yaptığınız güncelleştirmeler tam olarak kurulamayabilir. Birkaç güncellemeyi üst üste yapınca bilgisayarı kapatacağınız - yeniden başlatacağınız zaman böyle şeyler olabiliyor, normaldir yani. Fazla uzun sürmez.

Hocam bekledikten sonra düzeldi evet ama Windows 10'a geri Döndüm. 11 de hala sürücü problemleri var. Çözüldü olarak işaretliyorum. Cevap İçin teşekkürler.
Yaklaşık 20-25 dk bekletti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı