c0g0n Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #1 Sorun konu başlığında. Windows 11 güncelleştirmeleri silmek için bazı yerlere baktım sildi fakat çok fazla miktarda silmedi. Son hali bu şekilde, yakın zaman içinde yardım ederseniz çok teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2025
Sorun konu başlığında. Windows 11 güncelleştirmeleri silmek için bazı yerlere baktım sildi fakat çok fazla miktarda silmedi. Son hali bu şekilde, yakın zaman içinde yardım ederseniz çok teşekkür ederim.
8 803894 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1.991 Makaleler 1 Çözümler 18 30 Ocak 2025 #2 c0g0n dedi: Sorun konu başlığında. Windows 11 güncelleştirmeleri silmek için bazı yerlere baktım sildi fakat çok fazla miktarda silmedi. Eki Görüntüle 2411350 Son hali bu şekilde, yakın zaman içinde yardım ederseniz çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Calistira temp yaz sil ondan sonra bunu %temp% bunu da yaptıktan sonra prefetch sonra C diskine sag tikla diski temizle de bunlardan başka silemezsin.
c0g0n dedi: Sorun konu başlığında. Windows 11 güncelleştirmeleri silmek için bazı yerlere baktım sildi fakat çok fazla miktarda silmedi. Eki Görüntüle 2411350 Son hali bu şekilde, yakın zaman içinde yardım ederseniz çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Calistira temp yaz sil ondan sonra bunu %temp% bunu da yaptıktan sonra prefetch sonra C diskine sag tikla diski temizle de bunlardan başka silemezsin.