Çözüldü Windows 11 "Güncelleştirmeler Üzerinde Çalışılıyor" Ekranında Takıldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zvekss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Hp Victus R1002NT i5 14500HX - 32GB RAM - NVIDIA 4060 - 1 TB SSD
Merhaba,

Laptopumda Windows 10 kullanırken Windows 11'e geçiş yapmak istedim. İnternet sitesinden güncelleme aracını indirip o şekilde başlattım. Uzunca bir süre bekledim her şey tamamlandı ve yeniden başlat butonuna bastım, uzunca bir süre bekledim yaklaşık 4 saat oldu, bu ekranda kaldı, hiçbir şekilde değişmiyor. Ne yapmalıyım?

Çözüm
Biraz daha beklemeniz gerekiyor. İnternet bağlantısı falan kapalıysa açın.
Sakın kapatma bilgisayarı ben kapatınca bilgisayara format atmam gerekti.
Daha ne kadar beklicem 5 saat oldu , kapattım bilgisayarı ne olursa olsun umrumda değil saçma sapan işler.

Edit : Bu mesajı yollarken güç tuşuna basılı tutup kapatmıştım o ara bilgisayar yeniden açıldı güncelleştirmeler üzerinde çalışılıyor yazdı ve hemen ardından bilgisayar normalde bir şekilde Windows 11 şeklinde açıldı.

Son düzenleme:
Sakın kapatma bilgisayarı ben kapatınca bilgisayara format atmam gerekti.
Daha ne kadar beklicem 5 saat oldu , kapattım bilgisayarı ne olursa olsun umrumda değil saçma sapan işler.

Edit : Bu mesajı yollarken güç tuşuna basılı tutup kapatmıştım o ara bilgisayar yeniden açıldı güncelleştirmeler üzerinde çalışılıyor yazdı ve hemen ardından bilgisayar normalde bir şekilde Windows 11 şeklinde açıldı.

Çözüm
O zaman hata olmuş olabilir. Bu rehberi deneyin, bazı sistem dosyaları eksik falan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…