Windows 11 güncelleştirmeler yapılmalı mı?

No42

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
32 GB 3200 MHZ RAM
8 GB RTX 3050
500 GB NVME SSD
i7-11700F
Meslek
Öğrenci
Merhaba Windows 11 24H2 kullanıyorum. Kurulu sürüm o ama ilk kurduğumda Windows Update istedi bende yapmadan komple güncellemeleri kapattım. Sizce güncellemeleri yapmalı mıyım?

Güncelleştirmeler yapılır ama driver güncelleştirmelerine dikkat edin, çakışma yapabiliyor.

Güncelleştirmeler yapılır ama driver güncelleştirmelerine dikkat edin, çakışma yapabiliyor.

Yok driverların güncellemesini zaten kendim yaptım. Sitelerinden indirdim NVIDIA App ile güncelliyorum ekran kartını da.

Güncellemeyi yapabilirsin.

Ben yaptım steamde bile kasmaya başladı bilgisayar. Windows 10 pro geçtim aşırı rahatım 2 yıl geçmeyeceğimi düşünüyorum...

Merhaba Windows 11 24H2 kullanıyorum. Kurulu sürüm o ama ilk kurduğumda Windows Update istedi bende yapmadan komple güncellemeleri kapattım. Sizce güncellemeleri yapmalı mıyım?

Hocam ilk kurduğunuzda gelen güncellemeler en önemli olanlar. İnternete bağlandıktan sonra güncelleme yapınca Windows Defender, diğer sürücüler vs. hepsini otomatik kuruyor.

Yok driverların güncellemesini zaten kendim yaptım. Sitelerinden indirdim NVIDIA App ile güncelliyorum ekran kartını da.
Ekran kartı harcindeki güncellemeleri diyorum hocam. Ses kartı, chipset driver, ethernet driver, varsa Bluetooth diver gibi güncellemeleri de Windows kafasına göre güncelleyip sistemin kararsız çalışmasına sebep olabiliyor ama driver haricindeki Windows güncellemeleri yapılmalı bence.

Ben yaptım steamde bile kasmaya başladı bilgisayar. Windows 10 pro geçtim aşırı rahatım 2 yıl geçmeyeceğimi düşünüyorum...
Hocam oyunlarda aldığınız FPS'te değişme var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…