SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 1 Temmuz 2021 #11 FerhaT13 dedi: Aynen tüm sorumluluğu bizim üstümüze devrediyorlar. Genişletmek için tıkla... Çünkü hatalar var adamlar biliyor.
FerhaT13 dedi: Aynen tüm sorumluluğu bizim üstümüze devrediyorlar. Genişletmek için tıkla... Çünkü hatalar var adamlar biliyor.
FerhaT13 Centipat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 93 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #12 4K KESİTLER dedi: Hayır henüz hazır değil buglar var. Genişletmek için tıkla... Video izlenir ama okadar kötü durumda değil. SouSage dedi: Çünkü hatalar var adamlar biliyor. Genişletmek için tıkla... Çoğu insan performansı arttı bilgisayarımın gibi şeyler diyorlar bide
4K KESİTLER dedi: Hayır henüz hazır değil buglar var. Genişletmek için tıkla... Video izlenir ama okadar kötü durumda değil. SouSage dedi: Çünkü hatalar var adamlar biliyor. Genişletmek için tıkla... Çoğu insan performansı arttı bilgisayarımın gibi şeyler diyorlar bide
3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 1 Temmuz 2021 #13 Şuan gayet iyi internette geziyorum falan sorun çıkarmıyor.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 1 Temmuz 2021 #14 Neverchanges dedi: Milyon konu açılmış şu lanet Windows 11 hakkında okusan olmaz mı? Değil kardeşim bende bir hata yok sende olmayacağı anlamına gelmez. RTM sürüm bekle. Genişletmek için tıkla... Sakin ol kardeşim ne bu şey adam yorulmuş belki bakmak yerine bizden öneri almış.
Neverchanges dedi: Milyon konu açılmış şu lanet Windows 11 hakkında okusan olmaz mı? Değil kardeşim bende bir hata yok sende olmayacağı anlamına gelmez. RTM sürüm bekle. Genişletmek için tıkla... Sakin ol kardeşim ne bu şey adam yorulmuş belki bakmak yerine bizden öneri almış.
2 226080 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2018 Mesajlar 123 1 Temmuz 2021 #15 Neverchanges dedi: Milyon konu açılmış şu lanet Windows 11 hakkında okusan olmaz mı? Değil kardeşim bende bir hata yok sende olmayacağı anlamına gelmez. RTM sürüm bekle. Genişletmek için tıkla... Cevap yazmayabilirdin dostum.
Neverchanges dedi: Milyon konu açılmış şu lanet Windows 11 hakkında okusan olmaz mı? Değil kardeşim bende bir hata yok sende olmayacağı anlamına gelmez. RTM sürüm bekle. Genişletmek için tıkla... Cevap yazmayabilirdin dostum.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 1 Temmuz 2021 #16 353380 dedi: Şu an gayet iyi internette geziyorum falan sorun çıkarmıyor. Genişletmek için tıkla... Ama her an çıkarabilir Windows 11 tam olarak stabil değil.
353380 dedi: Şu an gayet iyi internette geziyorum falan sorun çıkarmıyor. Genişletmek için tıkla... Ama her an çıkarabilir Windows 11 tam olarak stabil değil.
2 226080 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2018 Mesajlar 123 1 Temmuz 2021 #17 SouSage dedi: Sakin ol kardeşim ne bu şey adam yorulmuş belki bakmak yerine bizden öneri almış. Genişletmek için tıkla... Milyon tane konuyu okumuş bizde patlamış bırak atsın sinirini bize zararı yok
SouSage dedi: Sakin ol kardeşim ne bu şey adam yorulmuş belki bakmak yerine bizden öneri almış. Genişletmek için tıkla... Milyon tane konuyu okumuş bizde patlamış bırak atsın sinirini bize zararı yok
yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 1 Temmuz 2021 #18 226080 dedi: Merhaba dostlar, sizce Windows 11 güncel hali ile günlük kullanım için uygun mudur? Oyun oynamak, video izlemek gibi sıradan şeylerde sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Ben şu an iş yerinde kullanıyorum hem oyun hem de çıktı alıyorum hiçbir sorun yok Windows 10'dan çok daha iyi.
226080 dedi: Merhaba dostlar, sizce Windows 11 güncel hali ile günlük kullanım için uygun mudur? Oyun oynamak, video izlemek gibi sıradan şeylerde sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Ben şu an iş yerinde kullanıyorum hem oyun hem de çıktı alıyorum hiçbir sorun yok Windows 10'dan çok daha iyi.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 1 Temmuz 2021 #19 226080 dedi: Milyon tane konuyu okumuş bizde patlamış bırak atsın sinirini bize zararı yok Genişletmek için tıkla... Yok yani ne bu sinirlilik yani adam gibi sormuşsunuz adama bakar mısın ya.
226080 dedi: Milyon tane konuyu okumuş bizde patlamış bırak atsın sinirini bize zararı yok Genişletmek için tıkla... Yok yani ne bu sinirlilik yani adam gibi sormuşsunuz adama bakar mısın ya.
Huseyinizm Picopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #20 Eğer ki ben hatalara razıyım o zaman beta, eğer ki hiç hata olmasın Full sürümü bekleyin.