FurkanSY Centipat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 48 2 Temmuz 2021 #51 226080 dedi: Merhaba dostlar, sizce Windows 11 güncel hali ile günlük kullanım için uygun mudur? Oyun oynamak, video izlemek gibi sıradan şeylerde sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Valla kardeşim herkes yok şu sıkıntı var yok şu yok bu diyorlar ben 3-4 gündür kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok.
226080 dedi: Merhaba dostlar, sizce Windows 11 güncel hali ile günlük kullanım için uygun mudur? Oyun oynamak, video izlemek gibi sıradan şeylerde sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Valla kardeşim herkes yok şu sıkıntı var yok şu yok bu diyorlar ben 3-4 gündür kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok.
2 226080 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2018 Mesajlar 123 2 Temmuz 2021 #52 FurkanSY dedi: Valla kardeşim herkes yok şu sıkıntı var yok şu yok bu diyorlar ben 3-4 gündür kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok. Genişletmek için tıkla... Şuan Windows 11'den yazıyorum ilk izlenim olarak çok hoşuma gitti.
FurkanSY dedi: Valla kardeşim herkes yok şu sıkıntı var yok şu yok bu diyorlar ben 3-4 gündür kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok. Genişletmek için tıkla... Şuan Windows 11'den yazıyorum ilk izlenim olarak çok hoşuma gitti.