F4ST3R Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 589 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #11 R.B.D dedi: Aceleci olmayın. Nihai sürümü bekleyin zaten daha çok değişiklik olacak gibi duruyor W11 üzerinde gerek niteliksel gerek görsel. Genişletmek için tıkla... 5 gün bekleriz o zaman. aliylmz218 dedi: Vardır ama neden acele ediyorsunuz ki. Genişletmek için tıkla... Çok merak ettim.
R.B.D dedi: Aceleci olmayın. Nihai sürümü bekleyin zaten daha çok değişiklik olacak gibi duruyor W11 üzerinde gerek niteliksel gerek görsel. Genişletmek için tıkla... 5 gün bekleriz o zaman. aliylmz218 dedi: Vardır ama neden acele ediyorsunuz ki. Genişletmek için tıkla... Çok merak ettim.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 19 Haziran 2021 #12 F4ST3R dedi: 5 gün bekleriz o zaman. Çok merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam, 24 ünde kesin çıkış yapmayabilir. Muhtemelen sene sonu...
F4ST3R dedi: 5 gün bekleriz o zaman. Çok merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam, 24 ünde kesin çıkış yapmayabilir. Muhtemelen sene sonu...
Yasin Uzun Picopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #13 F4ST3R dedi: Sanal makinede kullanacağım zarar verir mi gerçek bilgisayarıma. Genişletmek için tıkla... hayır zarar vermez
F4ST3R dedi: Sanal makinede kullanacağım zarar verir mi gerçek bilgisayarıma. Genişletmek için tıkla... hayır zarar vermez