astarx Centipat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #1 Bilgisayarı ayarlardan sıfırladım ve bilgisayarı açtığımda Windows güvenliği açılmıyor beyaz ekran veriyor. Birkaç video izledim fakat yine de düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2024
Bilgisayarı ayarlardan sıfırladım ve bilgisayarı açtığımda Windows güvenliği açılmıyor beyaz ekran veriyor. Birkaç video izledim fakat yine de düzelmedi.
dassault Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 455 Çözümler 2 Yer Ankara Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600G ASUS PRİME B450M-K II XPG 16 GB RAM GIGABYTE 120 GB SSD SEAGATE BARRACUDA 1 TB HDD SAMSUNG 160 GB HDD MSİ 550W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2024 #2 Defender Control gibi bir yazılım kullandınız mı? Çünkü Defender Control kullanınca da (aktifken) Windows güvenliği ekranı boş gözüküyor.
Defender Control gibi bir yazılım kullandınız mı? Çünkü Defender Control kullanınca da (aktifken) Windows güvenliği ekranı boş gözüküyor.