PixelPhantom Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #1 Windows 11 güvenlik geçmişini silmeme yardımcı olur musunuz?
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.594 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 6 Ocak 2024 #2 Yerel disk C: > Program Data > Microsoft > Windows Defender > Scans > History > Service İçini tamamen boşaltabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Yerel disk C: > Program Data > Microsoft > Windows Defender > Scans > History > Service İçini tamamen boşaltabilirsiniz.
KS KS PixelPhantom Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #3 eyupensar98 dedi: Yerel disk C: > program data > Microsoft > Windows Defender > scans > history > service. İçini tamamen boşaltabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Scansa giremiyorum. Devam deyince yine bir şey olmuyor. @eyupensar98 Son düzenleme: 8 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
eyupensar98 dedi: Yerel disk C: > program data > Microsoft > Windows Defender > scans > history > service. İçini tamamen boşaltabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Scansa giremiyorum. Devam deyince yine bir şey olmuyor. @eyupensar98
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.594 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 8 Ocak 2024 #4 PixelPhantom dedi: Scansa giremiyorum.Eki Görüntüle 2076283 Devam deyince yine bir şey olmuyor. @eyupensar98 Genişletmek için tıkla... Yeni güncellemelerle beraber herhangi bir sonuç yok, erişim izni almak için komutlar var fakat kendimde de denediğimde olmuyor. Artı 0 Eksi
PixelPhantom dedi: Scansa giremiyorum.Eki Görüntüle 2076283 Devam deyince yine bir şey olmuyor. @eyupensar98 Genişletmek için tıkla... Yeni güncellemelerle beraber herhangi bir sonuç yok, erişim izni almak için komutlar var fakat kendimde de denediğimde olmuyor.