5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 9 Ekim 2023 #11 Çoklu çekirdek performansı geliştirilmiş, DX12 performansı artmış, gayet akıcı bir arayüz var. RAM kullanımı daha optimize.
Çoklu çekirdek performansı geliştirilmiş, DX12 performansı artmış, gayet akıcı bir arayüz var. RAM kullanımı daha optimize.
4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 9 Ekim 2023 #12 zeus1321 dedi: Çok FPS düşüşü yaşanırmı peki 30 50 FPS falan? Genişletmek için tıkla... Valorant'ta yaklaşık 90 FPS'lik kayıp var. Windows 10 da daha fazla FPS alıyorum.
zeus1321 dedi: Çok FPS düşüşü yaşanırmı peki 30 50 FPS falan? Genişletmek için tıkla... Valorant'ta yaklaşık 90 FPS'lik kayıp var. Windows 10 da daha fazla FPS alıyorum.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 9 Ekim 2023 #13 Taptic dedi: İlk başta soğuk ama girince alışırsınız. Windows 10 ile arasında önemli bir fark yok. Sadece güncel hali. Adına 11 demeyip de Windows 10'a bir güncelleme olarak yayımlasalar kimse fark etmezdi. Genişletmek için tıkla... Denize mi giriyoruz . Öte yandan katılıyorum eğer Samsung kullanıyorsan bence geçiş yap çok güzel oluyor hem telefon hem bilgisayar.
Taptic dedi: İlk başta soğuk ama girince alışırsınız. Windows 10 ile arasında önemli bir fark yok. Sadece güncel hali. Adına 11 demeyip de Windows 10'a bir güncelleme olarak yayımlasalar kimse fark etmezdi. Genişletmek için tıkla... Denize mi giriyoruz . Öte yandan katılıyorum eğer Samsung kullanıyorsan bence geçiş yap çok güzel oluyor hem telefon hem bilgisayar.
M Marwitz Kilopat Katılım 7 Mayıs 2017 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #14 ekran dedi: Denize mi giriyoruz . Öte yandan katılıyorum eğer Samsung kullanıyorsan bence geçiş yap çok güzel oluyor hem telefon hem bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Evet ekosistem oluşturulmuş. Telefonum hep bilgisayara bağlı olarak kullanıyorum.
ekran dedi: Denize mi giriyoruz . Öte yandan katılıyorum eğer Samsung kullanıyorsan bence geçiş yap çok güzel oluyor hem telefon hem bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Evet ekosistem oluşturulmuş. Telefonum hep bilgisayara bağlı olarak kullanıyorum.