Windows 11 Hakkında Görüşlerim

Benim anlamadığım şey Yüksek Karşıtlık temaları uygulandığında eski pencerelerin hepsi de renk değiştirebiliyorken bunu koyu temaya uygulamamaları. Düşünmeden edemiyor insan o kadar büyük bir yazılım firmasında onca profesyonel gerçekten ne yapıyor?

Stabil sürüm 24 Haziran'da çıkmaz. O kadar erken çıkması çok düşük. Sadece tanıtırlar ve geliştiriciler için resmi ISO yayınlanır belki. Şunu da ekleyeyim Windows 10'dan daha hızlı.

Zaten Microsoft o uygulamaları gizlemeye çalışıyor. Windows Donatıları kısmında bulabiliyorsun sadece.

Bu konuda sana katılıyorum. Tüm Win32 programalar kaldırılıp yerine UWP uygulamalar getirilmeli. Temizlik gerekiyor.
Umarım Denetim Masası, CMD, Kayıt Defteri, Dosya Gezgini kalkar ve yerine UWPler gelir.

Zaten Microsoft o uygulamaları gizlemeye çalışıyor. Windows Donatıları kısmında bulabiliyorsun sadece.
Ayrıca kendi görüşüm olarak söylüyorum bence Windows 11 bedava olsa Windows 7 veya belki 8.1 kullanırım tasarımını daha çok beğeniyorum 7'nin Ayrıca eskimez kraldır 7.

Eleştirilerinize tamamiyle katılıyorum, umarım Windows 11 RTM sürümde dedikleriniz olur.

Şu Microsoft, NT kernelini temizlese milattan kalma ikonlar ve uygulamalar olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…