Windows 11 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bence tasarımı güzel değil. Köşeli tasarım daha güzel. Desteklenmeyen işlemci ile dual boot yaparak denedim. Tasarımı çok yarım yamalak duruyor.

Windows 11 tasarım olarak beğendim fakat 1 yıl kadar geçmeyi düşünmüyorum. Her ne kadar resmi olarak duyurulsada hala sorunları var.

Harbiden tasarım dışında hiçbir şey göremedim. Widgetlar aşırı kötü, saçma sapan istemediğim haberler veriyor -kendi isteğime göre ayarlasam da- ayrıca widgetların ve "sohbet" denen şeyin görev çubuğundan kaldırılamaması ilginç olmuş -deneme sürümünde olduğum için olabilir ama yine de ilginç-. Bir de ses düzeyi karıştırıcısı eskisi gibi bir pencere olarak değil de ayarlardan açılıyor, o da aşırı saçma -tekrar diyorum, belki deneme sürümü olduğundandır-. Performans olarak pek bir şey diyemeyeceğim ancak yine de ileride gelişeceği çok muhtemel yani erkenden çok da eleştirmeyeceğim.

Görünümü gayet hoş. Performans konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Berbat, 1 ay önce biraz kullandım buglar falan vardı. Bazı tuşlar işlevliğini yitirdi ve daha çok şey oldu. Direkt format attım Windows 10'a geçtim.

Dar zamanımda beni format atmaya zorlamış, hatalarla dolu, kullanamadan iğrendiğim windowz sürümü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…