HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #21 Windows 11 V2 indirdim temiz kurulum yaptım ama sorunum hala aynı arka plan slayt açınca patlama oluyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Windows 11 V2 indirdim temiz kurulum yaptım ama sorunum hala aynı arka plan slayt açınca patlama oluyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 511993 Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 1.237 Çözümler 1 7 Haziran 2023 #22 HSENX dedi: Windows 11 V2 indirdim temiz kurulum yaptım ama sorunum hala aynı arka plan slayt açınca patlama oluyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir problem yok gibi.
HSENX dedi: Windows 11 V2 indirdim temiz kurulum yaptım ama sorunum hala aynı arka plan slayt açınca patlama oluyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir problem yok gibi.
HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #23 511993 dedi: Bir problem yok gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam videoyu büyütüp izle istersen Şimşekler çakıyor
511993 dedi: Bir problem yok gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam videoyu büyütüp izle istersen Şimşekler çakıyor
5 511993 Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 1.237 Çözümler 1 7 Haziran 2023 #24 HSENX dedi: Hocam videoyu büyütüp izle istersen Şimşekler çakıyor Genişletmek için tıkla... İzledim de ben baya alıştım ona ya problem gibi gelmiyor.
HSENX dedi: Hocam videoyu büyütüp izle istersen Şimşekler çakıyor Genişletmek için tıkla... İzledim de ben baya alıştım ona ya problem gibi gelmiyor.
HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #25 511993 dedi: İzledim de ben bayağı alıştım ona ya problem gibi gelmiyor. Genişletmek için tıkla... beni rahatsız ediyor hocam.
511993 dedi: İzledim de ben bayağı alıştım ona ya problem gibi gelmiyor. Genişletmek için tıkla... beni rahatsız ediyor hocam.
5 511993 Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 1.237 Çözümler 1 7 Haziran 2023 #26 HSENX dedi: beni rahatsız ediyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada sonradan bi deneyeyim dedim, bende olmuyor.
HSENX dedi: beni rahatsız ediyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada sonradan bi deneyeyim dedim, bende olmuyor.