etken4 Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mayıs 2023 #1 RAM 4 GB SSD veya HDD modeli HDD: TOSHIBA MQ01ABD100M İşlemci i5-6500 Yukarıdaki resimde gözüktüğü gibi diske veri yazınca görev yöneticisinde disk kullanımı gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor?
Yukarıdaki resimde gözüktüğü gibi diske veri yazınca görev yöneticisinde disk kullanımı gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor?
Çözüm Taabi Taabi 26 Mayıs 2023 etken4 dedi: Windows 11'e geçince olmaya başladı. Windows 11 ile ilgisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum ama disk eski kalmış olabilir.
etken4 dedi: Windows 11'e geçince olmaya başladı. Windows 11 ile ilgisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum ama disk eski kalmış olabilir.
Taabi Taabi Centipat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #2 Hocam diskte sorun var bende yaşadım Artı 0 Eksi
KS KS etken4 Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mayıs 2023 #3 Taabi Taabi dedi: Hocam diskte sorun var bende yaşadım Genişletmek için tıkla... Windows 11'e geçince olmaya başladı. Windows 11 ile ilgisi olabilir mi? Artı 0 Eksi
Taabi Taabi dedi: Hocam diskte sorun var bende yaşadım Genişletmek için tıkla... Windows 11'e geçince olmaya başladı. Windows 11 ile ilgisi olabilir mi?
Taabi Taabi Centipat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #4 etken4 dedi: Windows 11'e geçince olmaya başladı. Windows 11 ile ilgisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum ama disk eski kalmış olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
etken4 dedi: Windows 11'e geçince olmaya başladı. Windows 11 ile ilgisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum ama disk eski kalmış olabilir.
KS KS etken4 Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mayıs 2023 #5 Taabi Taabi dedi: Tam bilmiyorum ama disk eski kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler. Başka disklerde çalışıyor. Diskte problem varmış. Artı 0 Eksi
Taabi Taabi dedi: Tam bilmiyorum ama disk eski kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler. Başka disklerde çalışıyor. Diskte problem varmış.