Windows 11 hataları ne zaman düzeltilecek?

Bu sorun ya Chrome'dan ya da Windows 11'den kaynaklı farklı bir tarayıcı ile dener misiniz?
Neredeyse bütün uygulamarda yaşıyorum bu sorunu ama en çok Chromede oluyor. VSC-de bile oluyor bu sorun.

Eki Görüntüle 2072221

Vallah bilmiyorum bir gariplik var o zaman. Siz laptop mu kullanıyorsunuz?

Az önceki arkadaşların dediği gibi belki de 12. nesil laptop işlemcileri ile bir problemi vardır Windows 11-in.

Aynı Windows 11 sürümünü kullanıyoruz ve laptop kullanıyorum bende böyle bir sorun yok işlemcim 11.nesil

Aynı Windows 11 sürümünü kullanıyoruz ve laptop kullanıyorum bende böyle bir sorun yok işlemcim 11.nesil

Eki Görüntüle 2072229

Eki Görüntüle 2072230

12. nesil işlemcilerde Intel, çekirdekleri Efficient ve Performance core olarak ikiye ayırdı. Bu nedenle hata alıyorum sanıyorum, ancak bilmiyorum; belki de laptop'ta bir virüs veya benzeri bir sorun vardır. Ayrıca, laptopu her zaman güvenli ve antivirüs programıyla kullanıyorum, bu süre zarfında hiçbir crack veya bilmediğim bir siteye veya linke tıklamadım. Fiziksel olarak da her 2-3 ayda bir laptopa içli dışlı bakımını yapıyorum.

Bence sanal makine ye Windows 11 kurup tekrar deneyin eğer aynı sorun olursa dediğiniz gibi 12.nesil işlemcilerden kaynaklı olabilir eğer olmazsa sorun sizin kurduğunuz Windows 11'den kaynaklı Microsoft'un sitesinden ISO dosyasını indirip sanal makineye kurun. Sorun sizin Windows 11 inizden kaynaklı çıkarsa verilerinizi yedekleyip temiz kurulum ile Windows 11'i tekrar kurun.

İşlemci kaynaklı sorunlar olsa takılma, mavi ekran, performans düşüklüğü olurdu. Bu, yazılımsal bir bug. İşlemcilerin çeşidi bu tip hataları etkilemez.

Yapabileceğiniz en iyi şey, Microsoft'a ticket atmak.

Aynı işlemci bende var böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bence temiz kurulum yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…