Windows 11 HDD Takılıyken "Yanıt Vermiyor" Hatası

Ege Özseven

Decapat
Selam.
Şöyle anlatayım durumu: Şimdi bugün bilgisayarı açtım ve oyun oynamak için Steam'e girdim. Sonra Steam yanıt vermiyor demeye başladı. Daha sonra dosya gezgin tarzı HDD ile çalışan uygulamalar da yanıt vermiyor demeye başladı ama düne kadar HDD çok rahat çalışıyordu. Virüse dikkat ediyorum, ve ne olur ne olmaz diye şu an tarama da yapıyorum. Ancak şöyle ki HDD'yi çıkarıp sadece SSD olduğunda çalışıyor her şey. İlk başta güncelleme var ve yapmadım birkaç gündür diye düşündüm çünkü bazen güncellemeyi yapmayınca böyle oluyordu. Sonra güncelleme yaptım bir şey değişmedi. Birkaç kere açıp kapadım bir seferde repairing HDD dedi ama bir şey değişmedi. Neden olabilir ve nasıl çözerim? HDD'de önemli şeylerim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD ölmüş büyük ihtimal. İçinden dosyaları kurtarabilen firmalar var diye biliyorum, ama bayağı da bir para gerekiyor. Geçmiş olsun.

HDD ölmüş büyük ihtimal. İçinden dosyaları kurtarabilen firmalar var diye biliyorum, ama bayağı da bir para gerekiyor. Geçmiş olsun.
Abi ama öyle durduğu yerde olur mu normal çalışıyordu hatta dün kullandım sonra kapadım pcyi bugün olmadı ki ışığı yanıyo sinyal gidiyo ama pcde hdd gerektiren şeyler açılmıyor ki öyle eski de değil çok 6 7 aylık
Abi ama öyle durduğu yerde olur mu normal çalışıyordu hatta dün kullandım sonra kapadım pcyi bugün olmadı ki ışığı yanıyo sinyal gidiyo ama pcde hdd gerektiren şeyler açılmıyor ki öyle eski de değil çok 6 7 aylık
Ha içindeki şeyler dediğim oyunlar ve yazılım/tasarım programları var yaklaşık 600 gb indirme süresi vb o nedenle önemli dedim
Ha içindeki şeyler dediğim oyunlar ve yazılım/tasarım programları var yaklaşık 600 gb indirme süresi vb o nedenle önemli dedim

HDD'ler inanılmaz hassas, ve öyle durduk yerde bozulabiluyorlar. Mekanik bir alet sonuçta. Bana da Toshiba'nın 500GB'lık bir HDD'sinde olmuştu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı