Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.847 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 25 Haziran 2021 #1 Biraz saçma bir soru ama sorum bu şekilde. Örneğin şu anda dizüstü bilgisayar kullanıyorum, Webcam var ama Windows hello desteklemiyor. Bir de sanırım Windows 11'de Webcam zorunlu kılınmış. Oradan çıktı bu sorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2021
Biraz saçma bir soru ama sorum bu şekilde. Örneğin şu anda dizüstü bilgisayar kullanıyorum, Webcam var ama Windows hello desteklemiyor. Bir de sanırım Windows 11'de Webcam zorunlu kılınmış. Oradan çıktı bu sorum.
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.326 Makaleler 7 Çözümler 31 25 Haziran 2021 #2 Infrared özellikli kameralarda destekli sadece diye biliyorum. Normal kamerayı fotoğrafla bile aldatabileceğinizden dolayı kullanamazsınız.
Infrared özellikli kameralarda destekli sadece diye biliyorum. Normal kamerayı fotoğrafla bile aldatabileceğinizden dolayı kullanamazsınız.