Windows 11'de ben çok saçma bir hata yaşıyorum. Aynısı Windows 10'da da var. Sıktı artık. Her bilgisayarı açtığım zaman siyah ekran oluyor, fare imleci vs. her şey var ancak. Masaüstü yok. Gidiyorum CTRL + ALT + DEL yapıyorum oradan görev yöneticisine gidiyorum ayrıntılara tıklayıp explorer.exe dosyasına sağ tıklıyorum bekleme zincirini inceliyorum svchost.exe diye bir dosya oluyor PID kodunu ezberleyip milyon tane svchost.exe arasından onu bulup görevini sonlandırıyorum. Yemin ederim ki artık çok sıktı beni. Şu anda Windows 10 kullanıyorum ve kafayı yiyeceğim. Sürekli bu şeyi yapmaktan bıktım. Ancak anlamadığım şu: Diğer bilgisayarımda da Windows 10 var, ve bu hata hiç yaşanmıyor? Çözüm bekliyorum.
Emsisoft Emergency Kit ücretsiz, kurulum gerektirmeyen bir zararlı tarama ve temizleme yazılımıdır. Herhangi bir şüpheli durumda kolayca yazılım yardımıyla zararlı taramaları yapabilir ve güvende kalabilirsiniz.
Donanım ve yazılım gereksinimleri Genel gereksinimler: Sabit sürücüde 1500 MB boş disk alanı SSE2 yönerge setini destekleyen bir işlemci (ARM hariç). İnternet erişimi (uygulamanın yüklenmesi ve etkinleştirilmesi, Kaspersky Security Network’ün...