Jeymixxx Kilopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 70 18 Eylül 2024 #1 W11'e geçtim hız arttırılmış GPU ayarlarda gözükmüyor. Neden olabilir? W11 kullanan arkadaşlarımda var Windows 10 Pro kullanırken de vardı. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-09-18 004150.png 67,1 KB · Görüntüleme: 57
W11'e geçtim hız arttırılmış GPU ayarlarda gözükmüyor. Neden olabilir? W11 kullanan arkadaşlarımda var Windows 10 Pro kullanırken de vardı.
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.923 Çözümler 39 Yer Berlin 18 Eylül 2024 #2 Jeymixxx dedi: W11'e geçtim hız arttırılmış GPU ayarlarda gözükmüyor. Neden olabilir? W11 kullanan arkadaşlarımda var Windows 10 Pro kullanırken de vardı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız bu özelliği destekliyor olduğundan emin olun ve ekran kartınızın driveri en son sürüm olduğundan emin olun. Artı 0 Eksi
Jeymixxx dedi: W11'e geçtim hız arttırılmış GPU ayarlarda gözükmüyor. Neden olabilir? W11 kullanan arkadaşlarımda var Windows 10 Pro kullanırken de vardı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız bu özelliği destekliyor olduğundan emin olun ve ekran kartınızın driveri en son sürüm olduğundan emin olun.
KS KS Jeymixxx Kilopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 70 18 Eylül 2024 #3 Justosious dedi: Ekran kartınız bu özelliği destekliyor olduğundan emin olun ve ekran kartınızın driveri en son sürüm olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım desteklıyor Windows 10'dayken vardı 11'e gecınce kayboldu ve son sürüm. Artı 0 Eksi
Justosious dedi: Ekran kartınız bu özelliği destekliyor olduğundan emin olun ve ekran kartınızın driveri en son sürüm olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım desteklıyor Windows 10'dayken vardı 11'e gecınce kayboldu ve son sürüm.