duccamper Femtopat Katılım 29 Mayıs 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #11 Hamit 13 dedi: Hocam oldu mu Genişletmek için tıkla... hocam 40liraya key aldım urasamadım Şu an win 11 pro 1 haftadır kullanıyorum keyle bi sıkıntı yok dijital oem lisans aldım en ucuz yerden.
Hamit 13 dedi: Hocam oldu mu Genişletmek için tıkla... hocam 40liraya key aldım urasamadım Şu an win 11 pro 1 haftadır kullanıyorum keyle bi sıkıntı yok dijital oem lisans aldım en ucuz yerden.
Hamit 13 Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #12 duccamper dedi: Hocam 40liraya key aldım urasamadım Şu an Windows 11 Pro 1 haftadır kullanıyorum keyle bir sıkıntı yok dijital OEM lisans aldım en ucuz yerden. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden aldınız? Bende şu an SağlamLisans'ta 260 TL alacaktım.
duccamper dedi: Hocam 40liraya key aldım urasamadım Şu an Windows 11 Pro 1 haftadır kullanıyorum keyle bir sıkıntı yok dijital OEM lisans aldım en ucuz yerden. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden aldınız? Bende şu an SağlamLisans'ta 260 TL alacaktım.
duccamper Femtopat Katılım 29 Mayıs 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #13 Hamit 13 dedi: Hocam nereden aldınız? Bende şu an SağlamLisans'ta 260 TL alacaktım. Genişletmek için tıkla... Microsoft windows 11 home dijital lisans anaht - PttAVM burdan almıstım ama bakn belki da ucuzada vardır aynı satıcıdan win 11 home dedim win 11 pro lisansı verdi tek sıkntı bu oldu MICROSOFT Oem Ms Windows 11 Home 64bit Tr Diji - PttAVM hatta bunu almıstım win 11 pro verdiler
Hamit 13 dedi: Hocam nereden aldınız? Bende şu an SağlamLisans'ta 260 TL alacaktım. Genişletmek için tıkla... Microsoft windows 11 home dijital lisans anaht - PttAVM burdan almıstım ama bakn belki da ucuzada vardır aynı satıcıdan win 11 home dedim win 11 pro lisansı verdi tek sıkntı bu oldu MICROSOFT Oem Ms Windows 11 Home 64bit Tr Diji - PttAVM hatta bunu almıstım win 11 pro verdiler