Windows 11 Home doğru kurulum nasıl yapılır?

joyjey03

Hectopat
RAM
8
SSD veya HDD modeli
512GB
Ekran kartı
İntel İris Xe
İşlemci
İ7 1255U
Merhaba, laptopa format atıp Windows 11 Home kurmak için Windows 11'i indirip Rufus programıyla USB belleğe kurdum. Laptopa takıp F2 tuşuyla Secure Boot aktif edip başa USB belleği getirip F10 ile kaydedip format ekranına geldim. Depolama Windows'un nereye kurulacağını sorduğu aşamada silebildiğim her şeyi sildim ama 23KB 16KB gibi alanlar silinmiyordu SSD 476 GB boş olarak görüntülendi direkt 476 GB SSD seçip kurdum. Windows Update'den güncelleştirmeleri indirip tekrar başlattım. Hatalı bir Windows 11 mi kurmuş oldum? Eksik yaptığım bir şey var mı sürücüler Update'den kuruluyor mu kendi?

Laptop: Lenovo V15 G3.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorun yok gibi görünüyor hocam benim USB belleği boot ekranında direkt algılayıp disk seçme ekranına göndermişti ama laptop markasından veya anakarttan dolayı da olabilir

Bir sıkıntı yok gibi hocam güle güle kullanın.

Sürücüleri laptop ya kendisi bir USB de göndermiş olabilir veya Windows 11 Update görür zaten sonda dediğiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…