Çözüldü Windows 11 Home ekranı gidip geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RebelsOffical

Centipat
Daha fazla  
RAM
16GB 3000Mhz
SSD veya HDD modeli
Jamsdonkey JD120 GB SSD
Ekran kartı
RX6600
Anakart
Asus Prime A320M-F
İşlemci
Amd ryzen 3 3100 3.6 Ghz
Merhaba. Windows 11 Home kullanıyorum. Bugün açtım bilgisayarı ve sağtık yapınca dosyalara uygulamalara veya başlat menusunden yonetici calıştır yapınca birkaç saniye donuyor sonra ekran gidip geliyor. Virus testi yaptım, deiver silsim geri kurdum olmadı. Bu sorun bir tek güvenli modda olmadı, normal modda devam ediyor. Sizce sorun ne?

Çözüm
Görev Yöneticisi'ni acin ve izleyin, sag tik yaptiginizda bir uygulama sistem bellegini tamamen tuketiyor olmali. Ortalamanin en uzerinde tuketen uygulama aradiginiz katil zanlisidir.

Sorunu saatler sonra çözdüm. 10 saniyelik şey, Notepad indirmiştim Python vb. silerken onu sildim denedim düzeldi, anlaşılan suclu bulundu, teşekkürler yine de.
Gorev yoneticisini acin ve izleyin, sag tik yaptiginizda bir uygulama sistem bellegini tamamen tuketiyor olmali. Ortalamanin en uzerinde tuketen uygulama aradiginiz katil zanlisidir.

Görev Yöneticisi'ni acin ve izleyin, sag tik yaptiginizda bir uygulama sistem bellegini tamamen tuketiyor olmali. Ortalamanin en uzerinde tuketen uygulama aradiginiz katil zanlisidir.

Sorunu saatler sonra çözdüm. 10 saniyelik şey, Notepad indirmiştim Python vb. silerken onu sildim denedim düzeldi, anlaşılan suclu bulundu, teşekkürler yine de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı