Windows 11 Home için uyguna key önerirseniz sevinirim.
Home olması şart değilse ben Saglamlisans'ı öneririm kesinlikle, Pro hali 150TL olması lazım. Genel key'lere göre biraz daha pahalı ama her türlü sorunda, ihtimalde yardımcı oluyorlar. Kendilerinden sayısız key sipariş verdim bir kere bile sıkıntı yaşamadım.Windows 11 Home için uyguna key önerirseniz sevinirim.
www.uygunlisans.com
Uygun lisans’tan almıştım ben 2 hafta önce direkt olarak teslim edildi mesai dışı saatler olmasına rağmen.Windows 11 Home için uyguna key önerirseniz sevinirim.
![]()
Microsoft Windows 11 Home Dijital Lisans Anahtarı - Windows 10 Pro Lisans - Office 2019 Lisans Satın Al
Şimdiye Kadarki En İyi Windows, Artık Çok Daha İyi! Windows 11 Home hızlı ve bildiğinizden daha güvenli eklenen özelliklerle daha yaratıcı. Üretken bir şekilde çalışabileceğiniz. Kullandıktan sonra Windows 10 Ev ürün anahtarını (perakende anahtarı). Sahip olduğunuz Windows 11’in en son sürümüyle...www.uygunlisans.com
Büyük ihtimalle MAK anahtar ama iş görür diye umuyorum.
MAK ne oluyor hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.