Windows 11 Home için key önerisi

Windows 11 Home için uyguna key önerirseniz sevinirim.
Home olması şart değilse ben Saglamlisans'ı öneririm kesinlikle, Pro hali 150TL olması lazım. Genel key'lere göre biraz daha pahalı ama her türlü sorunda, ihtimalde yardımcı oluyorlar. Kendilerinden sayısız key sipariş verdim bir kere bile sıkıntı yaşamadım.

Büyük ihtimalle MAK anahtar ama iş görür diye umuyorum.

Büyük ihtimalle MAK anahtar ama iş görür diye umuyorum.

MAK ne oluyor hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam piyasadaki keylerin kalitesi zaten MAK Retail veya OEM olması ile ayrışıyor nereden alırsan al MAK tek seferlik ve patlama ihtimali var, OEM tek kullanımlık anakarta gömülür dışarıdan alabileceğin en güveniliri, ondan da güveniliri Retail de kutulu lisans veya direk Microsoft'tan aldığın dijital lisans olarak geçer (aslında) ama çok bulunmaz piyasada o yüzden fiyata göre araştırma yap OEM veya MAK arasında bütçene göre seçim yap nereden aldığın çok fark etmez.

Durumun varsa tabii git Microsoft'tan al hesabına işlesin ömrün boyunca kullan ama pek yoksa OEM al MAK a bulaşma zaten tek seferlik ve 1 ay sonra örneğin format attın o key patlar %90 daha da 2. defa etkinleştiremezsin çünkü Microsoft bayağı bir kaçak MAK key kullanımının önüne geçmeye çalışıyor ve tespit edip devre dışı bırakıyor anahtarları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı