snop02 Hectopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 3.014 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:50 #11 Akbal dedi: O tür keyler genelde devre dışı kalıyor. Ama bazıları uzun ömür işe yarıyor. Kimisi 1-2 ay dayanıyor kimisi 5-6 ay. Genişletmek için tıkla... 15 yıldan fazladır free kullanıyorum. Bugune kadar hiç sorun yasamadım, yasayanda gormedim. Ofis 19/21 proplus Retail, 10/11 sl/home/pro İstedigimi kuruyorum devam. dux1 dedi: Oda olabilir ama komutta iş görüyor ve açık kaynaklı. Genişletmek için tıkla... İsteyen istediğini kullanır hocam. Ben key ile devam. Açık kaynak zorin ve ıubuntuda benim için.
Akbal dedi: O tür keyler genelde devre dışı kalıyor. Ama bazıları uzun ömür işe yarıyor. Kimisi 1-2 ay dayanıyor kimisi 5-6 ay. Genişletmek için tıkla... 15 yıldan fazladır free kullanıyorum. Bugune kadar hiç sorun yasamadım, yasayanda gormedim. Ofis 19/21 proplus Retail, 10/11 sl/home/pro İstedigimi kuruyorum devam. dux1 dedi: Oda olabilir ama komutta iş görüyor ve açık kaynaklı. Genişletmek için tıkla... İsteyen istediğini kullanır hocam. Ben key ile devam. Açık kaynak zorin ve ıubuntuda benim için.