A aaligunesss Femtopat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli 512 Ekran kartı 3050 İşlemci İ5-1240p Arkadaş Windows 11 Home Key'e ihtiyacım var. Nereden alınır, neresi güvenilirdir bilgi verebilir misiniz?
Arkadaş Windows 11 Home Key'e ihtiyacım var. Nereden alınır, neresi güvenilirdir bilgi verebilir misiniz?
RobinToKaro Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 832 Yer Saint Denis Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #2 Sağlamlisans için iyi diyorlar kullanmadım bende forumlarda gördüm.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.853 Makaleler 15 Çözümler 454 Yer Türkiye Cumhuriyeti 31 Ocak 2023 #3 Teknosa gibi yerlerden veya Trendyol gibi yerlerden alabilirsin. Yoksa 20 liralık KORSAN key mi istiyorsun? Bu konuda bilgim yok.
Teknosa gibi yerlerden veya Trendyol gibi yerlerden alabilirsin. Yoksa 20 liralık KORSAN key mi istiyorsun? Bu konuda bilgim yok.
A aaligunesss Femtopat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #4 Teru dedi: Teknosa gibi yerlerden veya Trendyol gibi yerlerden alabilirsin. Yoksa 20 liralık KORSAN key mi istiyorsun? Bu konuda bilgim yok. Genişletmek için tıkla... KORSAN istiyorum usta 5k param yok key e verecek
Teru dedi: Teknosa gibi yerlerden veya Trendyol gibi yerlerden alabilirsin. Yoksa 20 liralık KORSAN key mi istiyorsun? Bu konuda bilgim yok. Genişletmek için tıkla... KORSAN istiyorum usta 5k param yok key e verecek
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 31 Ocak 2023 #5 aaligunesss dedi: KORSAN istiyorum usta 5k param yok key e verecek Genişletmek için tıkla... Sağlam Lisans. RobinToKaro dedi: Sağlamlisans için iyi diyorlar kullanmadım bende forumlarda gördüm. Genişletmek için tıkla... Aldığım Pro lisansını 1.5 yıldır kullanıyorum.
aaligunesss dedi: KORSAN istiyorum usta 5k param yok key e verecek Genişletmek için tıkla... Sağlam Lisans. RobinToKaro dedi: Sağlamlisans için iyi diyorlar kullanmadım bende forumlarda gördüm. Genişletmek için tıkla... Aldığım Pro lisansını 1.5 yıldır kullanıyorum.