Merhaba, HP victus model laptop satın aldım. Windows 11 Home sürümünü mü yoksa Pro sürümünü mü yüklesem bilemedim. Ofiste mühendislik işleri için kullanacağım.
Windows sürümlerini karşılaştırın ve neden Windows 10'dan Windows 11'e yükseltmeniz gerektiğini görün. Windows 11 Home ile Pro arasındaki farkı öğrenin ve sizin için hangisinin uygun olduğunu görün.
Merhaba, HP victus model laptop satın aldım. Windows 11 Home sürümünü mü yoksa Pro sürümünü mü yüklesem bilemedim. Ofiste mühendislik işleri için kullanacağım.
İş için kullanacaksanız Pro kullanılmalıdır. Ev kullanıcısı için Home gereklidir. Ev kullanıcısı Pro kullanırsa bilgisayarını gereksiz özelliklerle doldurmuş olur.
Zaten Pro daha fazla özellikli ancak ev kullanıcısıysanız Pro üzerindeki özellikler işinize yaramayacağı için gereksiz özelliklerle doldurmuş olursunuz bilgisayarı.
Windows sürümlerini karşılaştırın ve neden Windows 10'dan Windows 11'e yükseltmeniz gerektiğini görün. Windows 11 Home ile Pro arasındaki farkı öğrenin ve sizin için hangisinin uygun olduğunu görün.
İş için kullanacağınızdan dolayı Pro kullanmanız gerekiyor. Home daha hafif ama bilgisayar çok kötü değilse fazla bir fark olmaz. Windows'u kurduğunuz zaman bu rehberi yaparsanız daha iyi olur.
Windows 11 kurulumunu gerçekleştirdikten sonra, kullanıcıların yapması gereken önemli ayarlar bulunmakta; zamanlanan telemetry görevlerini kaldırma, gereksiz hizmetleri devre dışı bırakma, kullanılmayan Store uygulamalarını kaldırma veya arka planda çalışmasını önleme. Windows 11'i kurarken...