J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #11 Alfa Prime dedi: Eki Görüntüle 1480223 Farkları bunlardır, diğer @Jezo dediği ayarlar tamamen kullanıcı tarafından değiştirilebilir özelliklerdir. Oldu mu? @Jezo Genişletmek için tıkla... Özellik olarak önde olabilir günlük kullanım için Home daha uygundur.
Alfa Prime dedi: Eki Görüntüle 1480223 Farkları bunlardır, diğer @Jezo dediği ayarlar tamamen kullanıcı tarafından değiştirilebilir özelliklerdir. Oldu mu? @Jezo Genişletmek için tıkla... Özellik olarak önde olabilir günlük kullanım için Home daha uygundur.
Enis00 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 591 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #12 Alfa Prime dedi: Eki Görüntüle 1480223 Farkları bunlardır, diğer @Jezo dediği ayarlar tamamen kullanıcı tarafından değiştirilebilir özelliklerdir. Oldu mu? @Jezo Genişletmek için tıkla... Uzak masaüstü sebebi ile Pro biraz daha tatminkar geldi, peki bu internette 100 liraya satılan Pro orm key alsak bu özellikleri kullanabilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2022
Alfa Prime dedi: Eki Görüntüle 1480223 Farkları bunlardır, diğer @Jezo dediği ayarlar tamamen kullanıcı tarafından değiştirilebilir özelliklerdir. Oldu mu? @Jezo Genişletmek için tıkla... Uzak masaüstü sebebi ile Pro biraz daha tatminkar geldi, peki bu internette 100 liraya satılan Pro orm key alsak bu özellikleri kullanabilir miyiz?
HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 9 Ağustos 2022 #13 İtadouriYuuji dedi: İç mimarlik eğitimim ve devamında iş hayatım için Windows kurulumu yapacağım. Windows 11'i Home mu kurmaliyim, Pro mu? Genişletmek için tıkla... Home bence daha mantıklı.
İtadouriYuuji dedi: İç mimarlik eğitimim ve devamında iş hayatım için Windows kurulumu yapacağım. Windows 11'i Home mu kurmaliyim, Pro mu? Genişletmek için tıkla... Home bence daha mantıklı.
Enis00 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 591 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #14 Enis00 dedi: Uzak masaüstü sebebi ile Pro biraz daha tatminkar geldi, peki bu internette 100 liraya satılan Pro orm key alsak bu özellikleri kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... @Death_9 komik olan nedir?
Enis00 dedi: Uzak masaüstü sebebi ile Pro biraz daha tatminkar geldi, peki bu internette 100 liraya satılan Pro orm key alsak bu özellikleri kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... @Death_9 komik olan nedir?
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 9 Ağustos 2022 #15 Enis00 dedi: Uzak masaüstü sebebi ile Pro biraz daha tatminkar geldi, peki bu internette 100 liraya satılan Pro orm key alsak bu özellikleri kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Uzak masaüstü cihazınızın uzaktan kontrol edilebilir olmasını sağlıyor.(Home sürüm de Uzaktan Pro olan cihazlara erişebilirsiniz.) (Home sürümden Home sürüm olanlara erişemezsiniz.) Aktif ettiği sürece Evet. Son düzenleme: 9 Ağustos 2022
Enis00 dedi: Uzak masaüstü sebebi ile Pro biraz daha tatminkar geldi, peki bu internette 100 liraya satılan Pro orm key alsak bu özellikleri kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Uzak masaüstü cihazınızın uzaktan kontrol edilebilir olmasını sağlıyor.(Home sürüm de Uzaktan Pro olan cihazlara erişebilirsiniz.) (Home sürümden Home sürüm olanlara erişemezsiniz.) Aktif ettiği sürece Evet.
Enis00 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 591 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #16 Enis00 dedi: Uzak masaüstü sebebi ile Pro biraz daha tatminkar geldi, peki bu internette 100 liraya satılan Pro orm key alsak bu özellikleri kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Miyiz birleşik yazmışım şimdi fark ettim.
Enis00 dedi: Uzak masaüstü sebebi ile Pro biraz daha tatminkar geldi, peki bu internette 100 liraya satılan Pro orm key alsak bu özellikleri kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Miyiz birleşik yazmışım şimdi fark ettim.
İ İtadouriYuuji Femtopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #17 Enis00 dedi: Uzak masaüstü sebebi ile Pro biraz daha tatminkar geldi, peki bu internette 100 liraya satılan Pro orm key alsak bu özellikleri kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... evet kullanabilirsin
Enis00 dedi: Uzak masaüstü sebebi ile Pro biraz daha tatminkar geldi, peki bu internette 100 liraya satılan Pro orm key alsak bu özellikleri kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... evet kullanabilirsin
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 9 Ağustos 2022 #18 Jezo dedi: Özellik olarak önde olabilir günlük kullanım için Home daha uygundur. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcınız mı dedi?
Jezo dedi: Özellik olarak önde olabilir günlük kullanım için Home daha uygundur. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcınız mı dedi?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.362 Makaleler 8 Çözümler 180 9 Ağustos 2022 #19 Enis00 dedi: Uzak masaüstü sebebi ile Pro biraz daha tatminkar geldi, peki bu internette 100 liraya satılan Pro orm key alsak bu özellikleri kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... AnyDesk veya TeamViewer kullanabilirsin. Ben uzak masaüstünü hiç beğenmemiştim.
Enis00 dedi: Uzak masaüstü sebebi ile Pro biraz daha tatminkar geldi, peki bu internette 100 liraya satılan Pro orm key alsak bu özellikleri kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... AnyDesk veya TeamViewer kullanabilirsin. Ben uzak masaüstünü hiç beğenmemiştim.