Mırnav Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 598 Çözümler 5 11 Temmuz 2024 #11 serpentine dedi: Merhaba konuyu hortlatacağım ama home versiyonunda uzak masaüstü bağlantısı varmı? yeni laptop alacağım ve home sürümü kurulu geliyor merak ettim. Genişletmek için tıkla... Yok sanırım. Ben home kurulu pc de açamamıştım. Pro almakta yarar var.
serpentine dedi: Merhaba konuyu hortlatacağım ama home versiyonunda uzak masaüstü bağlantısı varmı? yeni laptop alacağım ve home sürümü kurulu geliyor merak ettim. Genişletmek için tıkla... Yok sanırım. Ben home kurulu pc de açamamıştım. Pro almakta yarar var.
serpentine Centipat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #12 Mırnav dedi: Yok sanırım. Ben home kurulu pc de açamamıştım. Pro almakta yarar var. Genişletmek için tıkla... Laptop elime ulaştığında pro key alıp girsem kendi kendine yükseltilir mi yoksa isomu indirmeliyim?
Mırnav dedi: Yok sanırım. Ben home kurulu pc de açamamıştım. Pro almakta yarar var. Genişletmek için tıkla... Laptop elime ulaştığında pro key alıp girsem kendi kendine yükseltilir mi yoksa isomu indirmeliyim?
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.927 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #13 serpentine dedi: Laptop elime ulaştığında Pro key alıp girsem kendi kendine yükseltilir mi yoksa isomu indirmeliyim? Genişletmek için tıkla... Home'dan Pro'ya yükseltirsin, tersi olmaz
serpentine dedi: Laptop elime ulaştığında Pro key alıp girsem kendi kendine yükseltilir mi yoksa isomu indirmeliyim? Genişletmek için tıkla... Home'dan Pro'ya yükseltirsin, tersi olmaz
serpentine Centipat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #14 snop02 dedi: Home'dan Pro'ya yükseltirsin, tersi olmaz Genişletmek için tıkla... Peki sence windowsu baştan kurmaya gerek varmı? bazı videolar izledim çoğu kişi hazır gelen windowsu sorun çıkmaması için baştan kuruyor.
snop02 dedi: Home'dan Pro'ya yükseltirsin, tersi olmaz Genişletmek için tıkla... Peki sence windowsu baştan kurmaya gerek varmı? bazı videolar izledim çoğu kişi hazır gelen windowsu sorun çıkmaması için baştan kuruyor.
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.927 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #15 serpentine dedi: Peki sence Windows'u baştan kurmaya gerek var mı? Bazı videolar izledim çoğu kişi hazır gelen Windows'u sorun çıkmaması için baştan kuruyor. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yapmak her zaman iyidir.
serpentine dedi: Peki sence Windows'u baştan kurmaya gerek var mı? Bazı videolar izledim çoğu kişi hazır gelen Windows'u sorun çıkmaması için baştan kuruyor. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yapmak her zaman iyidir.