Merhaba, dün laptopa Windows 11 Home'u kurdum. Ancak anahtarda gerekiyor. Onun için SağlamLisans'dan bunu almayı planlıyorum.
Windows 11 Home OEM Dijital Lisans Satın Al | SaglamLisans
Windows 11 Home OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Home OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Home OEM Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
Ancak pimpirik bir insanımdır o yüzden 1-2 soru sormak istiyorum.
1- Bu keyi girdiğim zaman laptopumda büyük değişiklik yapar mı? BIOS da herhangi bir değişiklik gibi? (dün bilgisayarcı da BIOS'a özel bir ayarlama yaptım da)
2- SağlamLisans kullanan var mı hem ne kadar güvenilir, hem de ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
Alabilirsin. Site güvenilir. OEM keyler ana karta gömüldüğü için format attığında gitmez.Merhaba, dün laptopa Windows 11 Home'u kurdum. Ancak anahtarda gerekiyor. Onun için SağlamLisans'dan bunu almayı planlıyorum.
Windows 11 Home OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Home OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Home OEM Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
1- Bu keyi girdiğim zaman laptopumda büyük değişiklik yapar mı? BIOS da herhangi bir değişiklik gibi? (dün bilgisayarcı da BIOS'a özel bir ayarlama yaptım da)
2- SağlamLisans kullanan var mı hem ne kadar güvenilir, hem de ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
Merhaba, dün laptopa Windows 11 Home'u kurdum. Ancak anahtarda gerekiyor. Onun için SağlamLisans'dan bunu almayı planlıyorum.
Bunun gibi sitelerden alınan keyler korsan oluyor zaten tavsiye etmem. Onun yerine GitHub'da açık kaynaklı proje olan mas öneriyorum. GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
HWID yöntemi Microsoft hesabına bağlanıyor ve anakarta kaydediliyor. Anakart değiştirmediğin sürece Windows 10 ve 11 için kullanabilirsin.
İnternette zibil gibi Home Retail var, free olarak paylasılıyor.
Bul bir tane etkinleştir.
Keyi girince hata kodu sonu 08/20 olması gerek.
Ara Microsoft'u etkinleştir.
İnternetten alacagın OEM keyin sadece sana ait olacagını zannetme.
Aynı OEM ile 6 PC etkinleştirdim.
Belki free paylasılan keyi para ile alacaksın.
Key ile BIOS'un alakası yoktur.
Key korsan, HWID ve mas legal.
İlginç
Okuduğunu anlamanda sorun var sanırım. MAS legal demedim. İnternnete satılan keyler korsan yolla elde edilen keyler dedim. O keylerden alacağıma HWID yöntemiyle ücretsiz etkinleştiririm para falan da vermem o keylere.
Key ile etkinleştirme korsan olmaz/olamaz.
Korsan olsa Microsoft sunucuları kabul etmez.
Free key bulunuyorken mas veya HWID script calıstırmak ta mantık degil.
Bu keylerin elde edilip, piyasaya dusmesi etik midir, degil midir?
6 tane ne la mmorpg hesapmı kasıyon qıwdnoıqwndklqsşmİnternette zibil gibi Home Retail var, free olarak paylasılıyor.
Bul bir tane etkinleştir.
Keyi girince hata kodu sonu 08/20 olması gerek.
Ara Microsoft'u etkinleştir.
İnternetten alacagın OEM keyin sadece sana ait olacagını zannetme.
Aynı OEM ile 6 PC etkinleştirdim.
Belki free paylasılan keyi para ile alacaksın.
Key ile BIOS'un alakası yoktur.
Key korsan, HWID ve mas legal.
İlginç
1- bu keyi girdiğim zaman laptopumda büyük değişiklik yapar mı? BIOS da herhangi bir değişiklik gibi? (dün bilgisayarcı da BIOS'a özel bir ayarlama yaptım da)