Windows 11 Home Retail key Windows hesabına nasıl bağlanır?

Kaisey

Hectopat

Windows 11 Home Retail key aldım, göründüğü üzere Microsoft hesabına bağlı olarak falan yazmıyor. Nasıl bağlarım?

Eki Görüntüle 1942109

Windows 11 Home Retail key aldım, göründüğü üzere Microsoft hesabına bağlı olarak falan yazmıyor. Nasıl bağlarım?

Hesabın açıksa otomatik olarak bağlanması gerekiyordu oturumu kapatıp tekrar gir Microsoft hesabını düzelmezse format atma kısmında keyi gir sonra da hesabını gir otomatik olarak hesaba bağlanıyor Retail key tekrar kullanılabiliyor.

Windows'a Microsoft hesabınızla giriş yapınca otomatik bağlanması lazım.
Microsoft hesabını girdikten sonra retail keyi aldım ve girdim. Çıkış yapıp tekrar mı gireyim?

Tamamdır deniyorum, dönüş yapacağım.

Söylenenleri yaptım, öncelikle yerel hesaba geçip tekrardan microsoft hesabına geçtim. Fakat hala aynı.
Yani şuan herhangi bir sorun yok yani? Format atana kadar böyle olsa sıkıntı olmaz, öyle mi?

Cevabımı buldum, teşekkürler.

"İlk etkinleştirme anahtar ile yapıldığından yazmaz ki o anahtar etkin durumdadır. Sonraki etkinleştirmede direkt olarak ms hesabı kullandığınızda hesaptan anahtarı çekip etkinleştirir."

Son düzenleme:

Bana tek anahtar gelmişti girdiğim gibi etkinleşmişti çözüldüğüne sevindim.

Yani durum normal mi hocam bende ilk etkinleştirme yaptım aynı sizdeki gibi?

Dosya Ekleri

• IMG_0634.jpeg
    140,5 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…