Windows 11 Home vs Windows 10 Pro

enes_sih

Decapat
Daha fazla  
Yeni PC aldım Windows 11 Home kurmuşlar. Günümüzde 11'in performansı nasıl oyun olsun video editi olsun? Kullanan var mı?

Windows 11 performans olsun akıcılığı olsun Windows 10'dan daha iyi 10'a geçme bence yeni nesil oyunlarda 11 bir tık da olsa daha iyi performans veriyor ve belki de yakın zamanda Windows 10'a destek kesilir (belki kesilmiştir bilmiyorum orasını)

Teşekkür ederim hocam. Bir sorum daha olacak. Windows'u etkinleştirmem lazım. Ne yol önerirsin bazıları CMD'den bir şeyler yapıyor bazıları uygun fiyata lisans alıyor. Hangisi daha sağlıklı olur.

Teşekkür ederim hocam. Bir sorum daha olacak. Windows'u etkinleştirmem lazım. Ne yol önerirsin bazıları CMD'den bir şeyler yapıyor bazıları uygun fiyata lisans alıyor. Hangisi daha sağlıklı olur.
bence key satın almak daha mantıklı kodlarla vs kms sunucularına bağlanıyor bana güvensiz geliyor.

Bence de güvenilir bir yerden ucuza key alırsan daha iyi olur ben CMD ile halletim bir sorun görmedim şimdilik ama sen key satın al.

Eğer key için para harcamak istemiyorsan HWID ile etkinleştir bana sorarsanız en iyi yol, kendim de kullanıyorum.

Key satın almak istersen:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…