Windows 11 Home'da CS:GO hala düşük FPS mi veriyor?

341720

Hectopat
Merhaba forum, CS:GO'da en son bayağı Low FPS veriyordu Windows 11. Halen öyle mi? Denemiş olan arkadaşların yorumları ricadır.

Her sistemde aynı olacak diye bir şey yok, Windows 11'de performans artışı yaşayan da var performans düşüşü yaşayan da var. Benimki sabit kaldı.

Deneyip kendiniz görmeniz en sağlıklısı. Şuan ciddi bir sorun kalmadı. Performans herkeste değişiklik gösteriyor.

Ekran kartı modeli sürücüsü ve sistemdeki değişikliklere bağlı olarak değişebilir. Ben şu an NVIDIA 522.xx sürümünde FPS 30-40 arası artış gösterdi ve dün sıfır kurulum yaptım. 22H2 gayet stabil geldi.

Merhaba forum, CS:GO'da en son bayağı Low FPS veriyordu Windows 11. halen öyle mi? Denemiş olan arkadaşların yorumları ricadır.

Ben Windows 11'e geçtim GT 1030 var CS:GO'da FPS değişimi hissetmedim gayet normal.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Ek olarak Pro mu yoksa Home sürümünü mü tercih etmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…