Eren Tılıkoğlu
Hectopat
Dün gece saat 2 de bilgisayarı kapattım, bugün sabah açmaya çalıştığında hoş geldin ekranında kaldı. Ne yapmam lazım?
Dün gece saat 2 de bilgisayarı kapattım, bugün sabah açmaya çalıştığında hoş geldin ekranında kaldı. Ne yapmam lazım?
Windows 10 desen iyiydi de 8.1 ne ya iğrenç, 5 yıl kullanmak zorunda kaldım. Eskiden Vista kullanırken söverdim herkes 7 kullanıyordu, bu kadar lanet bir OS yoktur diyordum, 8.1'e geçince Vista'nın değerini anlamıştım. Leş hocam 8.1, tasarımı berbat Nokia Lumia telefonları gibi renkli renkli ne öyle.
Evet fakat, sistem herhangi bir işletim sistemini kaldıracak nitelikteyse herhangi bir sorun yaşamazsınız.Windows 11 eski bilgisayarları çöp etmek için yapıldı. Windows 10'nun temalı hali.
Saçmalamayın. Eski bilgisayarlar zaten Windows 10'da kasıyordu. 11'e geçince ne olacak ki? Şuan destekleyen sistemlerde sorunsuz çalışıyor. Desteklenmiyorsa yüklemeyin olur biter.Windows 11 eski bilgisayarları çöp etmek için yapıldı. Windows 10'nun temalı hali.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.